Tα Χριστούγεννα του Τεμπέλη

Αφηγηματική- Θεατρική Παράσταση

Tα Χριστούγεννα Του Τεμπέλη

Μια Χριστουγεννιάτικη αφηγηματική παράσταση μετά μουσικής μπορούν να απολαύσουν μικροί και μεγάλοι (από 8 ετών) την  Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019, ώρα  7 μ.μ., στον πολυχώρο Πολιτισμού Πύλη 82, Κεραμεικού 82 στον Κεραμεικό.

Πρόκειται για μια  αφηγηματική- θεατρική παράσταση, με τραγούδι και μουσική, εμπνευσμένη από τo διήγημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη «Χριστούγεννα του τεμπέλη». Απευθύνεται σε μικρούς (από 8 ετών) και μεγάλους.

Παραμονές Χριστουγέννων ήτανε. Κι ο μάστρο-Παύλος ο Πισκολέτος, διωγμένος απ’ τη γυναίκα του, δαρμένος απ’ τον κουνιάδο του, μαλωμένος με την σπιτονοικοκυρά του, φασκελωμένος απ’ το μικρό του το γιο, κάλλιο τό’ χε να ξεχριστουγεννιάσει στο καπηλειό παρά να γυρίσει πίσω στο σπιτικό του. Δίχως γαλόπουλο και δίχως πεσκέσια γιορτάρικα. Δεν ήταν, μονάχα πως, δεν είχε παράδες. Τεμπέλης ήτανε…! Σαν τον Παλούκα τον Γιάννη. Που, καθώς δεν είχε πώς να μεθύσει και να γιορτάσει εκείνες τις χρονιάρες μέρες, τρύπωσε στης Κοκκώνας το σπίτι. Εκεί που, μήτε παπάς θυμιάτιζε, μήτε και άνθρωπος κανείς, κόταγε να περάσει. Κι ως, άλλος καλικάντζαρος, άρπαζε τους παράδες απ’ τα παιδιά και ύστερα, γελούσε! Όμως, στο τέλος… Στο τέλος, η αχλάδα, πάντα την έχει πίσω την ουρά!

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019

Αφήγηση: Σμαράγδα Αποστολάτου, Αγγελική Γκόγκου, Ανεζούλα Κατσιμπίρη
Μουσική: Κατερίνα Βενιζέλου

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019

Διάρκεια: 60 λεπτά

Πύλη 82  Πολυχώρος

Ώρα: 7 μ.μ.

Γενική είσοδος: 6 ευρώ

Πληροφορίες - κρατήσεις: 6985 646835

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top