Η Μαρίνα Σάττι συνεχίζει τις live εμφανίσεις της στο εξωτερικό

Ξεσήκωσε πλήθος κόσμου στη Rennes της Γαλλίας

Μαρίνα Σάττι

Η Μαρίνα Σάττι συνεχίζει τις live εμφανίσεις της στο εξωτερικό, με πρόσφατη μια σημαντική στιγμή στη Rennes της Γαλλίας, στο festival Trans Musicales.

Θεοδωρίδου - Ιακωβίδης - Κυριαζής: Έρχονται στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας

Την Πέμπτη 5/12/2019 η Μαρίνα Σάττι πλαισιωμένη από το φωνητικό σύνολο fonés και εξαίσιους solist μουσικούς ξεσήκωσε πλήθος κόσμου στη Rennes της Γαλλίας, στο festival Trans Musicales!

Η καλλιτέχνης κατάφερε να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον κοινού και διοργανωτών ενός από τα πιο σημαντικά φεστιβάλ μουσικής καθώς από την ίδια σκηνή έχουν αναδειχθεί παγκόσμια ονόματα όπως αυτά των Björk, London Grammar, Daft Punk, Nirvana, Ben Harper, Fugees, Lenny Kravitz και πολλών άλλων καλλιτεχνών που ξεκίνησαν τη μεγάλη τους πορεία εκεί.

H Φωτεινή Δάρρα «ζωντανεύει» τις νύχτες μας

Ήχοι παραδοσιακοί και του σήμερα, συνδυασμένοι με τη μαγική μαεστρία και τη φωνή τη Μαρίνας Σάττι γέμισαν την αρένα του Trans Musicales και κατέπληξαν το κοινό που τραγουδούσε ακόμα και στα ελληνικά!Η Μαρίνα Σάττι το περασμένο μήνα ήταν καλεσμένη και εμφανίστηκε ζωντανά και στο World Music Expo “Womex” που φέτος έγινε στο Ελσίνκι της Φιλανδίας για να προλογίσει τις εμφανίσεις της στο «Womad», το παγκόσμιο φεστιβάλ τέχνης, τον Μάρτιο στη Νέα Ζηλανδία!
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top