70.000 άνθρωποι αποθέωσαν τους Πυξ Λαξ!

Το δυνατό come back του αγαπημένου συγκροτήματος!

70.000 άνθρωποι αποθέωσαν τους  Πυξ Λαξ!

Πάνω από 70.000 άνθρωποι βρέθηκαν στο Ολυμπιακό Στάδιο και αποθέωσαν το αγαπημένο συγκρότημα «Πυξ Λαξ». Σαν να μην πέρασε μια μέρα (κι όμως πέρασαν επτά ολόκληρα χρόνια), οι άνθρωποι που μεγάλωσαν με τους θρυλικούς "Πρίγκιπες της Δυτικής Όχθης" μπόρεσαν να τους απολαύσουν ξανά επί σκηνής! Και τους αποθέωσαν.

Σείστηκε το στάδιο όταν η μουσική άρχισε να παίζει, ο κόσμος ξεσηκώθηκε και από τις 21.30 έως τα μεσάνυχτα δεν σταμάτησε να τραγουδά τα πιο αγαπημένα τραγούδια, αυτά με τα οποία μεγάλωσε η γενιά των δημερινών τριαντάρηδων και σαραντάρηδων, έστω και αν στο γήπεδο έβλεπε κανείς και δεκαοκτάρηδες αλλά και εξηντάρηδες! Όλος ο κόσμος ήθελε να βρεθεί στο κορυφαίο αυτό μουσικό γεγονός, να θυμηθεί, να τραγουδήσει.

Φανερή βέβαια και δυσαναπλήρωτη ήταν η απουσία του Μάνου Ξυδούς, που έφυγε πριν ένα χρόνο από την ζωή. Δυστυχώς, αυτός ο απροσδόκητος θάνατος ήταν εκείνος που στάθηκε η αφορμή για αυτήν την επανένωση. Η υπόλοιπη όμως παρέα, ο Μπάμπης Στόκας και ο Φίλλιπος Πλιάτσικας, φρόντισαν να δείξουν ότι για εκείνους είναι εκεί και τραγουδάει μαζί τους! Και για όλον τον κόσμο που κατέκλυσε το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top