Rockarolla will rock your open minds!

H νέα εταιρία της Spicy

Rockarolla will rock your open minds!

Η SPICY, η μουσική εταιρία του Φοίβου και του ομίλου του Star, μεγαλώνει την καλλιτεχνική της οικογένεια με την Rockarolla!

H Rockarolla αποτελεί πλέον «αδερφάκι» της Spicy και αντιπροσωπεύει έλληνες και ξένους ροκ καλλιτέχνες και trademark ξένους καλλιτεχνικούς οίκους, δισκογραφικά, και όχι μόνο, σε Ελλάδα και Κύπρο. Επίσης αναλαμβάνει να προωθεί-εξάγει και προτείνει έλληνες καλλιτέχνες σε όλο τον πλανήτη. Κυκλοφορεί συλλογές international καλλιτεχνών από γνωστούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς όπως η 10ηεπετειακή συλλογή του καταξιωμένου παραγωγού ραδιοφώνου και compiler Δημήτρη Παπασπυρόπουλου,“LongMissedHeroes” που ήδη κυκλοφορεί. Επιπλέον η Rockarollaυποστηρίζει rockbandsόπως οι OUT LOUD και rock specialized projects όπως οι THORN!

Μέσα σε ελάχιστο διάστημα από τότε που ξεκίνησε, η Rockarollaαντιπροσωπεύει αποκλειστικά κάποια από τα πιο ηχηρά internationallabels(NUCLEARBLAST, MINISTRYOFSOUND, HEDKANDI, SPINEFARM,ANJUNABEATS,BEDROCK…) και μερικούς από τους σπουδαιότερους distributors του κόσμου (ESSENTIAL,GOODTOGO…) με παγκοσμίου φήμης καλλιτεχνικό roasterόπως οι DURANDURAN, PURESSENCE, SEPULTURA, NIGHTWISH, ACCEPT, NOUVELLEVAGUE, DEATHINVEGAS, PRIMUS, NIGHTMARESONWAX, JOHNDIGWEED, SOPHIEELLIS-BEXTOR,ZIGGYMARLEY κ.ά.

Το εκπληκτικό νέο album των DuranDuranALLYOU NEEDI S NOW” έχει ήδη ανακηρυχτεί από κοινό και κριτικούς ως μία από τις κορυφαίες κυκλοφορίες της χρονιάς. Την παραγωγή υπογράφει ο βραβευμένος με GrammyMark Ronson (AmyWinehouse, Adele, KaiserChiefs, LilyAllen), την μίξη ο SpikeStent (Madonna, Bjork, NoDoubt) ενώ συμμετέχουν πολλοί guests όπως η AnaMatronic (ScissorSisters), η R&B/neo-soulsuperstarKelis και ο OwenPallett (ArcadeFire).

Οι Puressence τέσσερα χρόνια μετά το “Dont Forget to Remember” και δύο μόλις από το συλλεκτικό “SharpenUpTheKnives”, μας παρουσιάζουν το “Solid State Recital”, μία ακόμα σπάνια ακουστική εμπειρία, πλούσια από το πάθος των ερμηνειών του James Mudriczki και τις λυρικές εξάρσεις των μελωδιών που έχουν επιμεληθεί οι Puressence, σε συνεργασία στην παραγωγή με τους AshleyHannis και IanGrimble (παραγωγό των ManicStreetPreachers, TheFall και FutureKingsofSpain). Οι Puressence με το “Solid State Recital” γιορτάζουν δεκαπέντε χρόνια επιτυχημένης δισκογραφίας και επιβεβαιώνουν την καλλιτεχνική αξία και διαχρονικότητα τους.

Η Ministry of SoundGroup, από την άλλη μεριά, το μεγαθήριο της παγκόσμιας μουσικής είναι η ιστορία της dance, house, electronica, drum & bass, trance, dubstepκαι όχι μόνο μουσικής με εκατοντάδες παγκοσμία hits!Οι παραγωγές της MinistryofSound αποτελούν πάντα ισχυρό playlist στα dj-setsτων παγκόσμιων παραγωγών και αποτελούν preview το τι θα παίξει στα clubs την ερχόμενη χρονιά!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top