Τελευταία συναυλία Roger Waters την Τρίτη!

Μην το χάσετε!

Τελευταία συναυλία Roger Waters την Τρίτη!

«Νιώθω τόσο χαρούμενος με την απόφασή μας να γυρίσουμε το WALL LIVE στην Αθήνα! Από τα 119 show της περιοδείας, το κοινό στις συναυλίες της Αθήνας είναι το πιο εντυπωσιακό. Και θέλω να πω ένα ευχαριστώ στους έλληνες φίλους μας που ανταποκρίθηκαν με αυτόν τον τρόπο στο κάλεσμά μας να μην φέρουν εντός του χώρου κινητά τηλέφωνα ή κάμερες».


Με αυτά τα λόγια διάλεξε να ευχαριστήσει τους Έλληνες θεατές ο σπουδαίος Roger Waters. Κι όποιος βρέθηκε στις δυο συναυλίες του THE WALL LIVE στην Αθήνα, την Παρασκευή 8 και το Σάββατο 9 Ιουλίου, ξέρει ότι αυτά είναι λόγια καρδιάς. Γιατί το ελληνικό κοινό τίμησε όντως με τον καλύτερο τρόπο ένα θρύλο της σύγχρονης μουσικής, στο τέλος μιας περιοδείας που θα μείνει χαραγμένη στην ιστορία: To THE WALL LIVE είναι το τελευταίο tour που πραγματοποιεί ο Roger Waters, διαλέγοντας, και δικαίως όπως αποδεικνύεται, την Αθήνα και το ελληνικό κοινό να πρωταγωνιστήσουν στην καταγραφή του σε φιλμ.


Χιλιάδες φίλοι των Pink Floyd βρέθηκαν στο Γήπεδο Μπάσκετ στο Ο.Α.Κ.Α. για δυο συνεχόμενες βραδιές, και συμμετείχαν με πάθος σε όλη τη διάρκεια του show, φορώντας τι�� χαρακτηριστικές μάσκες που μοιράζονταν στην είσοδο και τραγουδώντας μαζί με τον Waters όλα τα τραγούδια του THE WALL.


Οι βραδιές ήταν μαγικές, όμως όσοι τις έχασαν θα έχουν μία τελευταία ευκαιρία να βρεθούν στην τελευταία συναυλία την Τρίτη 12 Ιουλίου.


Αυτά τα μαγικά συμβαίνουν αυτές τις μέρες στο Γήπεδο Μπάσκετ του Ο.Α.Κ.Α. και για όσους δεν έχουν ακόμη γίνει κοινωνοί τους, να ενημερώσουμε ότι για την Τρίτη, 12η Ιουλίου, τρίτη και τελευταία παράσταση του σημαντικότερου ίσως θεάματος που έχουμε δει ποτέ στην Ελλάδα, διατίθεται περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων ΣΕ ΟΛΕΣ τις κατηγορίες, λόγω της αναδιάταξης στο χώρο της αρένας και γενικά του γηπέδου,που πραγματοποιήθηκε βάσει των αναγκών του συνεργείου κινηματογράφησης, που έχει εγκατασταθεί εδώ και μέρες στο χώρο.


Αγορές πραγματοποιούνται online από τα www.ticketpro.gr & www.tickethouse.gr καθώς και στα εκδοτήρια του Ticket House και του Musicland, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντιστοίχως.


Οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνονται ως εξής:


PL1 (Ανω Διάζωμα): 55 ευρώ
PL2 (Αρένα): 65 ευρώ
PL3 (Κάτω Διάζωμα): 88 ευρώ
PL4 (V.I.P.): 145 ευρώ


Σημεία προπώλησης και ώρες λειτουργίας:


Αθήνα


TICKETHOUSE


Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς).

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 3608 366
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα – Παρασκευή: 10:30 – 21:00
Σάββατο: 10:30 – 16:00


Θεσσαλονίκη


MUSICLAND


Μητροπόλεως 102
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310 264 880
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα με Παρασκευή (πρωί): 10:30 – 14:30 &
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή (απόγευμα): 17:30 – 20:30
Σάββατο: 10:30 – 15:00


Οι πόρτες ανοίγουν στις 18.00 - Ωρα έναρξης: 21.30


Η συναυλία αποτελείται από δύο μέρη:

Α' μέρος: 21.30 – 22.30 - B' μέρος: 23.00 – 24.00

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top