Σε δημοπρασία αντικείμενα του Michael Jackson

Στο ”σφυρί” το κόκκινο τζάκετ από το «Thriller»

Σε δημοπρασία αντικείμενα του Michael Jackson

Σημαντικά αντικείμενα του «βασιλιά της pop» βγαίνουν σε δημοπρασία στο Μπέβερλι Χίλς, στις 25 και 26 Ιουνίου. Ανάμεσά τους και το κόκκινο τζάκετ που φορούσε ο Michael Jackson, στο video clip του «Thriller». Σύμφωνα με εκτιμήσεις το τζάκετ - που έδωσαν στον πλειστηριασμό οι σχεδιαστές κοστουμιών του Jackson, Dennis Tompkins και Michael Bush - αναμένεται να πωληθεί από 22.000 έως 400.000 δολάρια.

To«Thriller» (1983) διάρκειας 14 λεπτών, θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα pop video clip όλων των εποχών. Μάλιστα λόγω της πολιτιστικής και ιστορικής του σημασίας, το 2009 περιελήφθη στο Εθνικό Αρχείο Ταινιών της Βιβλιοθήκης του Κογκρέσου. Στον πλειστηριασμό αναμένεται να εκτεθούν και άλλα αντικείμενα του διάσημου τραγουδιστή, όπως ένα γάντι που φορούσε στα American Music Awards, που υπολογίζεται η τιμή του να κυμανθεί από 20.000 έως 30.000 δολάρια. Στην λίστα της δημοπρασίας βρίσκονται επίσης μια περούκα που φορούσε ο Michael Jackson σε συνέντευξη τύπου στο Λονδίνο το 2009 και ένα καπέλο τύπο�� φεντόρια από εμφάνισή του στη σκηνή.

Ένα μέρος των χρημάτων που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν στο καταφύγιο «The Shambala Preserve», όπου φιλοξενούνται οι σπάνιες τίγρεις που ζούσαν στο ράντζο του super star της pop, μέχρι τον θάνατό του τον Ιούνιο του 2009. Στο «σφυρί» θα βγουν επίσης περίπου 600 αντικείμενα με μουσική ιστορία, ανάμεσά τους μια Jaguar Series IIIXJ6 που ανήκε στον άνθρωπο με την βελούδινη φωνή, τον διάσημο τραγουδιστή Frank Sinatra.

Δείτε το βίντεο με πληροφορίες για την δημοπρασία των προσωπικών αντικείμενων του Michael Jackson:

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top