Γυμνό της Kate Winslet σε έκθεση στη Ρώμη

Πόζαρε για τον διάσημο φωτογράφο M. Testino

Γυμνό της Kate Winslet σε έκθεση στη Ρώμη

Πολλές αποκαλύψεις επιφύλασσε η Kate Winslet, όταν βρέθηκε μπροστά στο φακό του διάσημου φωτογράφου Mario Testino. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός πόζαρε γυμνή και οι φωτογραφίες της θα φιλοξενηθούν σε έκθεση του Testino με τίτλο “Todo o Nada” (Όλα ή Τίποτα), που θα εγκαινιαστεί στη Ρώμη.

Η ίδια παραδέχθηκε σε δηλώσεις της σε γκαλά στη Νέα Υόρκη, όπου απένειμε στον φωτογράφο τιμητικό βραβείο για το σύνολο της προσφοράς του στην τέχνη, ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να αρνηθεί την πρόταση που της έκανε ο Mario Testino. Και η Winslet συνέχισε: «Γνωρίζετε το δυνατό του σημείο είναι να κάνει τις γυναίκες να φαίνονται όμορφες. Και όταν ο Mario σου λέει είναι ωραίο, αλλά θα ήταν ακόμα πιο ωραίο αν ήταν γυμνό, όχι; Δεν μπορείς να αρνηθείς».

Με αυτό τον τρόπο και πλέκοντας το εγκώμιο του Testino, η πρωταγωνίστρια του «Τιτανικού», αιτιολόγησε την απόφασή της να ποζάρει γυμνή στο φωτογραφικό φακό. Η έκθεση, ήδη έχει φιλοξενηθεί στην Μανδρίτη, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία.

Δείτε εικόνες από τα εγκαίνια της έκθεσης του Testino, στην Μανδρίτη όπως τις κατέγραψαν τα ισπανικά τηλεοπτικά κανάλια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top