Δείτε στο Μέγαρο παράσταση που ανεβαίνει στο Λονδίνο!

Πώς θα συμβεί αυτό;

Μετά τον Βασιλιά Ληρ και τον Φρανκεστάϊν, ένα ακόμη έργο παρουσιάζεται στο Μέγαρο Μουσικής μέσω του προγράμματος National Theatre Live και με την συνεργασία της Βρετανικής Πρεσβείας στην Αθήνα. Πρόκειται για τον Βυσσινόκηπο του Anton Chekhov, ο οποίος θα παρουσιαστεί στο Μέγαρο Μουσικής στις 30 Ιουνίου σε ζωντανή αναμετάδοση από το Εθνικό Θέατρο του Λονδίνου!


Από φέτος το Μέγαρο Μουσικής συγκαταλέγεται στο δίκτυο των αιθουσών του Νational Theatre Live, που με τη βοήθεια της υψηλής ευκρίνειας τεχνολογίας, προσφέρει τη μοναδική εμπειρία της απευθείας παρακολούθησης θεατρικών παραστάσεων. Σε συνεργασία με την Βρετανική Πρεσβεία και το Βρετανικό Συμβούλιο, το Μέγαρο Μουσικής διασυνδέει το κοινό της Αθήνας με το θεατρικό κέντρο της Ευρώπης.


Το συγκεκριμένο πρόγραμμα, που διανύει την δεύτερη επιτυχημένη χρονιά του, δίνει την δυνατότητα στο κοινό να παρακολουθήσει τα καλύτερα έργα των βρετανικών θεάτρων σε αίθουσες ανά τον κόσμο. Πάνω από 165 χιλιάδες θεατές παρακολούθησαν ήδη έργα με αυτόν τον τρόπο, την πρώτη σεζόν, σε 320 οθόνες σε 22 χώρες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top