Έναρξη στις 20 Ιουνίου για το «Fringe Festival»

Έρχεται η πολύχρωμη γιορτή της τέχνης

Έναρξη στις 20 Ιουνίου για το «Fringe Festival»
Στις 20 Ιουνίου και με σύνθημα το «Smile in the mind» (Χαμόγελο στο μυαλό), ξεκινά το Athens Fringe Festival 2011. Το Φεστιβάλ θα διεξαχθεί στην Τεχνόπολη, και σε άλλους συνεργαζόμενους χώρους (Βρυσάκι, Αρχαιολόγοι, χώρος πολιτισμού @Ρουφ, Eliart, Athens House of Photography) καθώς και στους δρόμους και τις πλατείες της Αθήνας.

Έως τις 26 Ιουνίου εκδηλώσεις και χάπενινγκς θα ξαφνιάσουν τους Αθηναίους που καλούνται να ενστερνιστούν τη φιλοσοφία του Φεστιβάλ «Η Αθήνα μάς ανήκει». Συνολικά, 130 καλλιτεχνικές ομάδες, 15 μη κυβερνητικές οργανώσεις, 82 εθελοντές, 1 διώροφο λεωφορείο, 21 μουσεία, ποδηλατάδα και έξι χώροι θα συμμετάσχουν το φετινό Fringe.

Παράλληλα, ένα διώροφο λεωφορείο θα περιδιαβαίνει κάθε μέρα τις γειτονιές της πόλης, μέχρι τις πιο απόμακρες γωνιές της, όπου η χοροθεατρική ομάδα «Παρακούν» μαζί με άλλους μουσικούς, χορευτές και ηθοποιούς θα ξεσηκώνουν τους Αθηναίους με τις δράσεις τους, παίζοντας μουσική, χορεύοντας και τραγουδώντας.

Kατά τη διάρκεια της διοργάνωσης θα παρουσιαστούν δεκάδες συναυλίες, θεατρικά, χορευτικές παραστάσεις, εικαστικά, performances, εγκαταστάσεις.

Στόχος του Φεστι��άλ είναι η διασπορά των εκδηλώσεων σε όλη την πόλη και η ενεργή εμπλοκή των κατοίκων της στις αθηναϊκές δράσεις.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top