Κερδίστε 70 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Super 8»!

Αποκλειστικά για τους αναγνώστες του star.gr

Κερδίστε 70 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Super 8»!
Η ταινία που όλοι περιμέναμε, το «Super 8», βγαίνει στους κινηματογράφους σε σενάριο και σκηνοθεσία του Τζέϊ Τζέϊ Έϊμπραμς δημιουργού του θρυλικού «Lost» και συμπαραγωγή του Στίβεν Σπίλμπερκ και Μπράιαν Μπέρκ.

Το star.gr εξασφάλισε 70 διπλές προσκλήσεις για την avant premiere της ταινίας, στο Cine –Paris στην Πλάκα, την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε ένα μήνυμα στο yourstar@star.gr, γράφοντας απλά το ονοματεπώνυμο σας. Οι 70 πρώτοι, θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε την πρεμιέρα της ταινίας που όλοι περιμένουν!

ΥΠΟΘΕΣΗ:

Με το νοσταλγικό αέρα ταινιών επιστημονικής φαντασίας της δεκαετίας του ‘80 (E.T, Στενές Επαφές Τρίτου Τύπου, Goonies), αλλά πλέον με ψηφιακά εφέ, η νέα ταινία του δημιουργού του Τζέι Τζέι Έιμπραμς, μας ταξιδεύει στο χρόνο με όχημα τους Κάιλ Τσάντλερ (Κινγκ Κονγκ), Ελ Φάνινγκ (Somewhere) και μια εξωγήινη δύναμη που σπέρνει τον όλεθρο…

Το καλοκαίρι του 1979, σε μια μικρή πόλη του Οχάιο, μια ομάδα φίλων γίνονται μάρτυρες ενός καταστροφικού εκτροχιασμού τρένου, ενώ γυρίζουν, σε μια απομονωμένη σιδηροδρομική διασταύρωση, μια ερασιτεχνική ταινία με ζόμπι χρησιμοποιώντας μια super 8 κάμερα. Πολύ σύντομα αρχίζουν να υποψιάζονται πως δεν πρόκειται για κάποιο απλό ατύχημα. Λίγο αργότερα, ανεξήγητες εξαφανίσεις και απίστευτα γεγονότα αρχίζουν να συμβαίνουν στην πόλη και ο βοηθός σερίφη προσπαθεί να αποκαλύψει την αλήθεια - κάτι πολύ πιο τρομακτικό απ' όσο οποιοσδήποτε θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί.

Πρωταγωνιστούν: Ελ Φάνινγκ, Κάιλ Τσάντλερ, Ρον Έλνταρντ, Νόα Έμεριχ, Γκάμπριελ Μπάσο, Τζόελ Κόρτνι, Ράιαν Λι, Ζακ Μιλς.




Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top