Παίξτε κιθάρα μπαίνοντας στην… Google!

Απίστευτο λογότυπο σήμερα στο site

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε σήμερα τους χρήστες της Google! Αντί για το κλασικό λογότυπο, ανοίγοντας το site εμφανίστηκε η λέξη «Google» σε σχήμα κιθάρας!

Δεν είναι όμως αυτό το πρωτότυπο, αλλά το ��εγονός ότι στο background του site παίζει μουσική ενώ σέρνοντας το ποντίκι πάνω στις χορδές της κιθάρας, όχι μόνο αλλάζουν χρώματα αλλά ακούγονται διαφορετικές νότες, δίνοντας στο χρήστη τη δυνατότητα να συνθέσει μουσική, σε συνδυασμό με το κομμάτι που «παίζεται» από πίσω.

Να σημειώσουμε, ότι το λογότυπο-κιθάρα, είναι αφιερωμένο στον κιθαρίστα Lester William Polsfus, ή αλλιώς «Les Paul», που είναι και πιο γνωστό.

Ο «Les Paul», συνέβαλε σημαντικά στην ανάπτυξη μοντέρνων τεχνικών γραφής αλλά και στην εξέλιξη της ηλεκτρικής κιθάρας. Στον «Les Paul» οφείλει και το όνομα της η ηλεκτρική κιθάρα «Gibson Les Paul», η οποία έχει χρησιμοποιηθεί από μεγάλα ονόματα της μουσικής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top