Καλοκαιρινά ταξίδια με Χάρη και Πάνο Κατσιμίχα

Ενώνονται και φέτος για μια τουρνέ σε πόλεις της Ελλάδας

Καλοκαιρινά ταξίδια με Χάρη και Πάνο Κατσιμίχα

Στην σκηνή θα συναντηθούν και φέτος ο Χάρης και ο Πάνος Κατσιμίχας, μετά την μεγάλη ανταπόκριση του κοινού στις συναυλίες τους το περασμένο καλοκαίρι. Έτσι και το 2011 θα μας συντροφέψουν με τις μελωδίες και τα τραγούδια τους σε μια Best Of Tour σε πόλεις της Ελλάδας.

Η περιοδεία τους, που είναι προσεκτικά σχεδιασμένη και περιορισμένη σε εμφανίσεις, ξεκινάει στις 20 Ιουνίου από το Θέατρο του Λυκαβηττού στην Αθήνα. Επόμενος σταθμός είναι η Θεσσαλονίκη, όπου στις 22 Ιουνίου θα εμφανιστούν στην «Βαβυλωνία» στο Μύλο. Στις 27/06 βάζουν πλώρη για Κρήτη, δίνοντας ραντεβού με το κοινό στο «Τεχνόπολις» Ηρακλείου.

Ο Χάρης και ο Πάνος Κατσιμίχας μας έδωσαν τα διαπιστευτήριά τους το 1985 με τα «Ζεστά Ποτά», σε παραγωγή Μανώλη Ρασούλη και με την βοήθεια του Γιάννη Σπάθα και του Νίκου Αντύπα στην ενορχήστρωση. Ο δίσκος αγαπήθηκε από τον κόσμο και εκτόξευσε την καριέρα των δύο τραγουδοποιών. Ακολούθησαν οι δισκογραφικές δουλειές: «Όταν σου λεω πορτοκάλι να βγαίνεις» (1987), «Απρίλη ψεύτη» (1989), «Υπάρχει λόγος» (1992), «Η Αγέλαστη Πολιτεία και οι καλικάντζαροι» (1996), «Παράλληλη Δισκογραφία» (1997), «Τρύπιες Σημαίες» 2000.

Το 2001 οι αδελφοί Κατσιμίχα ανακοινώνουν την απόφασή τους να σταματήσουν τις κοινές εμφανίσεις και αποχαιρετούν το κοινό με μια περιοδεία με έντονα συναισθηματικές στιγμές. Την ίδια χρονιά θα κυκλοφορήσει το «20 χρόνια Live», ένα άλμπουμ που σηματοδοτεί το τέλος των συναυλιών μιας 20χρονης πορείας στη σύγχρονη μουσική σκηνή.

Το 2002 επανέρχονται δισκογραφικά παρουσιάζοντας το «Στους ελαιώνες της Αγάπης». Πρόκειται για ένα άλμπουμ με μελοποιημένα ποιήματα, ενώ το 2006 κυκλοφορεί η «Μουσική Αυτοβιογραφία» που καταγράφει την διαδρομή των δύο τραγουδοποιών μέσα σε δύο δεκαετίες.

Δέκα χρόνια μετά την αποχαιρετιστήρια συναυλία τους ο Χάρης και ο Πάνος Κατσιμίχας, επανασυνδέθηκαν μουσικά και το καλοκαίρι του 2010 περιόδευσαν σε Ελλάδα και Κύπρο. Φέτος συναντιούνται και πάλι με το κοινό για να ξυπνήσουν συναισθήματα και θύμησες από μελωδικά ταξίδια...

Δείτε τον Χάρη και τον Πάνο Κατσιμίχα να τραγουδούν το "Μη γυρίσεις", στην συναυλία που έδωσαν στο ΟΑΚΑ στις 20/03/2010.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top