«55 χρόνια Χρήστος Νικολόπουλος» στο Καλλιμάρμαρο

Τη Δευτέρα 9 Σεπτεμρβίου η μεγάλη συναυλία

Τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου το Καλλιμάρμαρο Στάδιο και η αθηναϊκή νύχτα θα «πλημμυρίσουν» από τις μελωδίες ενός από τους σημαντικότερους εκπροσώπους του ελληνικού τραγουδιού, τον Χρήστο Νικολόπουλο.

Με αφορμή τη συμπλήρωση 55 ετών από την έναρξη της καριέρας του, το «Όλοι μαζί μπορούμε» πραγματοποιεί μια μεγάλη εκδήλωση αφιερωμένη στον Έλληνα μουσικοσυνθέτη.

 Στόχος της συναυλίας είναι η υποστήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Το εμβληματικό στάδιο στο κέντρο της Αθήνας θα γεμίσει με τα τραγούδια του Νικολόπουλου και με τους ήχους του δεξιοτέχνη του μπουζουκιού.

Τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου θα ερμηνεύσουν κάποιες από μεγαλύτερες επιτυχίες του δεξιοτέχνη του μπουζουκιού και συνθέτη περισσότερων από 1.800 τραγουδιών. 

Οι πρώτοι καλλιτέχνες που προσφέρθηκαν να συμμετάσχουν αφιλοκερ­δώςστη συναυλία είναι : οι Κωνσταντίνος Αργυρός, Μελί­να Ασλανίδου, Δέσποινα Βανδή, Γλυκερία, Στέλιος Διονυσίου, Νατάσα Θεοδωρίδου, Γιώργος Μαργαρίτης, Πάολα, Πίτσα Παπαδοπούλου, Γιάννης Πλούταρχος, Αντώνη Ρέμος, Στέλιος Ρόκκος, ενώ σύντομα αναλοινωθούν και άλλοι.

Η βραδιά προβλέπεται μαγευτική, καθώς οι συνθέσεις του θα ερμηνευτούν από τους παραπάνω τραγουδιστές, και ο κόσμος που θα παρευρεθεί πρόκειται να περάσει μια όμορφη μουσική στιγμή γεμάτη μελωδίες. 

Δείτε εδώ το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top