Προμηθέας-Εφτά αρχές στο να είναι κανείς ανίκητος»: Ημέρα και ώρα προβολής

Χάρισε στους ανθρώπους τη φωτιά και τον Λόγο

Προμηθέας-Επτά αρχές στο να είναι κανείς ανίκητος

Η παράσταση «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ-Εφτά αρχές στο να είναι κανείς ανίκητος» μετά τις εξαιρετικά επιτυχημένες παραστάσεις στο «Θέατρο της Ημέρας» τη σεζόν 2017-2018, θα παρουσιαστεί και για την καλοκαιρινή περίοδο, κάτω από τ' αστέρια, σε ανοιχτά θέατρα ανά την Ελλάδα.

Λίγα λόγια για το έργο
 
Ο Προμηθέας χαρίζει στους Ανθρώπους την Φωτιά και τον Λόγο και τους βλέπει να προκόβουν καθώς εγείρονται από το Χάος. Η Ανθρωπότητα συντάσσεται με τους Αθανάτους, στους πολέμους ενάντια στο σκότος, μα γρήγορα, το γειτόνεμα με τους θεούς, θα κάνει τους Ανθρώπους να ποθήσουν την αθανασία και την παντοδυναμία των θεών, ενώ παράλληλα θα τους κάνει να μισήσουν την θνητότητα, την βραχυβιότητα και την εν γένει φθαρτή τους φύση. Γρήγορα η τάση αυτή των Ανθρώπων θα τους οδηγήσει στον φόβο και στην κάθε αποτρόπαιη πράξη που ο φόβος μας οδηγεί καθώς μας δεσμώνει.


 
Ο Προμηθέας τότε, θα ορκίσει τους υπόλοιπους Αθανάτους να πάψουν την συναναστροφή τους με τους θνητούς ενώ παράλληλα αλυσοδένεται στον βράχο, "ενδυόμενος" τον πόνο και την στέρηση, θέλοντας να δώσει ένα σκληρό μάθημα στην Ανθρωπότητα ωθώντας την να αναζητήσει ξανά το σεβασμό προς την ίδια της την φύση.

Ημέρα & ώρα έναρξης: Παρασκευή 06/09 στις 21:00


Συντελεστές
Κείμενο - Σκηνοθεσία: Γιώργος-Βορέας Μελάς
Βοηθός κινησιολόγου: Joanna David
Σκηνικά - Σχέδιο κοστουμιών: Γιώργος-Βορέας Μελάς
Κοστούμια: Ευαγγελία Ζορμπά
Τεχνικός: Μάνος Γεωργακόπουλος, Γιώργος Σηφάκης
Παραγωγή: Γιώργος-Βορέας Μελάς
Επικοινωνία & εκτέλεση παραγωγής: Κωνσταντίνος Πλατής

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top