Συναυλία για τον Κηλαηδόνη: Θα προβληθεί σπάνιο υλικό από το αρχείο του

Βαγενά: «Η συναυλία που σου υποσχέθηκα θα γίνει»

συναυλία Λουκιανού Κηλαηδόνη

Μία συναυλία-αφιέρωμα στον κορυφαίο Έλληνα συνθέτη, στιχουργό και ερμηνευτή Λουκιανό Κηλαηδόνη θα γίνει στις 20 Ιουλίου στο Πάρκο «Σταύρος Νιάρχος».

Εκεί θα ακουστούν τραγούδια που μας σημάδεψαν και θα συμμετέχουν  οι τραγουδιστές Μανώλης Μητσιάς, Δώρος Δημοσθένους, Θοδωρής Μαραντίνης, Χρήστος Παπαδόπουλος και Μαρία Κηλαηδόνη, οι ηθοποιοί Γιάννης Μπέζος, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Νάντια Κοντογεώργη και Γιασεμί Κηλαηδόνη, καθώς και οκταμελής ορχήστρα.

Επίσης στη συναυλία αυτή την οποία και του είχε υποσχεθεί η Άννα Βαγενά θα προβληθεί και σπάνιο υλικό από το προσωπικό του αρχείο.

 «Ευχαριστώ από καρδιάς το ΚΠΙΣΝ για την ευκαιρία που μας δίνει να ακουστούν τα τραγούδια του Λουκιανού στο υπέροχο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος. Είμαι σίγουρη ότι αν ζούσε ο Λουκιανός θα χαιρόταν πολύ, γιατί αυτό το Πάρκο, όπως και όλο το συγκρότημα, ταίριαζε απόλυτα στην αισθητική, το γούστο και την ποιότητά του. Όταν τα τελευταία δύσκολα χρόνια της ζωής του νοσηλευόταν απέναντι από το ΚΠΙΣΝ, το οποίο τότε χτιζόταν, πολλές φορές κοίταζα έξω από το παράθυρο του δωματίου το οικοδόμημα και του έλεγα: Λουκιανέ, αυτός θα είναι ένας υπέροχος χώρος. Όταν γίνεις καλά, θα κάνουμε εκεί μια συναυλία. Λουκιανέ, η συναυλία που σου υποσχέθηκα θα γίνει» ανέφερε η σύντροφος του Λουκιανού Κηλαηδόνη, Άννα Βαγενά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top