Εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα

Που θα εμφανιστούν σήμερα οι αγαπημένοι σας καλλιτέχνες

Εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα

Μια ανάσα δροσιάς και διασκέδασης προσφέρουν για τους Αθηναίους οι εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται σε πολλές περιοχές της πρωτεύουσας!

Συγκεκριμένα στο Γαλάτσι θα έχετε την ευκαιρία να δείτε το έργο «Το γάλα», του Βασίλη Κατσικονούρη με την Άννα Βαγενά. Παίζεται για 4η συνεχή χρονιά και που το έχουν παρακολουθήσει πάνω από 100.00 θεατές σε όλη την Ελλάδα.

Επίσης στο θέατρο Πέτρας μπορείτε να παρακολουθήσετε την παράσταση «Σκηνοβάτες» σε σκηνοθεσία αλλά και σύνθεση κειμένων του Σταμάτη Φασουλή.

Ο Μίμης Πλέσσας και η Fide Koksal, σε τραγούδια του Αιγαίου και του Βοσπόρου στο θέατρο Ρεματιάς στο Χαλάνδρι, οι «Μπλε» θα εμφανιστούν στον Πειραιά στο «ΝΑΙ», στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, η Μελίνα Ασλανίδου στο «Almaz» στο Γκάζι και οι «X Darawish» στην πλατεία Εξαρχείων!

Όσοι ζείτε στην επαρχία, ή είστε επισκέπτες καθώς βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού μπορείτε να απολαύσετε τους Χάρη και Πάνο Κατσιμίχα, οι οποίοι θα εμφανιστούν στο θέατρο Κρύας, στην Λειβαδιά! Επανασυνδέθηκαν μουσικά πέρυσι και επειδή είδαν ότι η ανταπόκριση του κόσμου ήταν ζεστή και μεγάλη αποφάσισαν και φέτος να συνεχίσουν τις συναυλίες τους σε πολλές ελληνικές πόλεις.

Ο Γιάννης Αγγελάκας θα εμφανιστεί στα Λελέικα, στην Υπάτη, το «Duo Nota Bene» στο Κάστρο της Χίου και τέλος στη Θάσο θα βρεθεί η εκπληκτική Δήμητρα Γαλάνη με τον Vassiliko!

Καλή διασκέδαση!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top