Οδηγός διασκέδασης Star - Προτάσεις για θέατρο, σινεμά και μουσική!

Τα καλύτερα events για την εβδομάδα που έρχεται!

Κινηματογραφικές πρεμιέρες, μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις και θεατρικές παραστάσεις που ξεχωρίζουν περιλαμβάνει ο οδηγός ψυχαγωγίας του Star.

Ένα από τα σημαντικότερα έργα του Τένεσι Ουίλιαμς, «Το τραμ με το όνομα «Πόθος», γνωστό ως «Λεωφορείον ο Πόθος», ανεβαίνει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, σε σκηνοθεσία Μιχαήλ Μαρμαρινού. Οι αντιπαραθέσεις της εύθραυστης Μπλανς και του άγριου Στάνλεϋ, αυτή τη φορά ζωντανεύουν στη σκηνή από την Μαρία Ναυπλιώτου και έναν εξαίρετο θίασο… Δείτε ΕΔΩ περισσότερα

Ο κορυφαίος παραμυθάς Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο, επιστρέφει στους κινηματογράφους και διεκδικεί 13 όσκαρ! Στο φιλμ «Η Μορφή του Νερού», η Ελάιζα μια μουγκή καθαρίστρια εργάζεται σε κυβερνητικό εργαστήριο υψηλής ασφάλειας. Η ζωή της, αλλάζει οριστικά, όταν ανακαλύπτει ένα περίεργο πλάσμα που προορίζεται για πειράματα.

Οι μικροί μας φίλοι, μπορούν αφού πετάξουν τον χαρταετό, να πάνε σινεμά! Παιδιά, έκανε πρεμιέρα στη μεγάλη οθόνη, το νέο animation «Γατοξόρκι». Στο story ένας μάγος μεταμορφώνει σε… γάτο έναν άντρα που εργάζεται σε παιδικά πάρτι. Τα μάγια όμως δεν λύνονται χωρίς περιπέτειες….

Γεμάτες πάθος και έρωτα είναι οι νύχτες του Σαββάτου στο θέατρο Τζένη Καρέζη. Ο διεθνούς φήμης δεξιοτέχνης της κλασικής κιθάρας και συνθέτης, Παναγιώτης Μάργαρης παρουσιάζει ένα μουσικό film noir με γνωστά soundtracks και τραγούδια σημαντικών δημιουργών.

Παραδοσιακό γλέντι με δωρεάν είσοδο για όλους ετοιμάζουν ο Παγγεραγωτικός Σύλλογος Μυτιλήνης Αθηνών και ο Δήμος Καλλιθέας στο θέατρο Ιζόλα στις 24 Φεβρουαρίου. 5 ορχήστρες και 120 χορευτές από όλη την Ελλάδα, θα στήσουν με βιολιά και σαντούρια μια μουσικοχορευτική παράσταση που δεν πρέπει να χάσετε!

Εορταστικό πρόγραμμα με έθιμα από όλη τη χώρα, παραδοσιακή μουσική και φυσικά το καθιερωμένο πέταγμα του χαρταετού, ετοίμασε το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για όσους γιορτάσουν τα Κούλουμα στην Πρωτεύουσα. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και η διασκέδαση δεδομένη!

Ό,τι και αν επιλέξετε να περάσετε υπέροχα

Επιμέλεια- παρουσίαση: Άννα Σταματιάδου

Facebook/ Instagram: Anna Stamatiadou

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top