Οδηγός διασκέδασης Star - Προτάσεις για θέατρο, σινεμά και μουσική!

Τα καλύτερα events για την εβδομάδα που έρχεται!

Συναυλίες, ξεχωριστές θεατρικές παραστάσεις και κινηματογραφικές πρεμιέρες περιλαμβάνει ο οδηγός ψυχαγωγίας του Star.

Στην αγγλική εξοχή του 1865 μας μεταφέρει η συγκλονιστική "Λαίδη Μάκμπεθ" που έκανε πρεμιέρα στους κινηματογράφους, με τις καλύτερες κριτικές. Στο έργο, η νεαρή και όμορφη Κάθριν είναι παντρεμένη με έναν κατά πολύ μεγαλύτερό της και ζει μια καταπιεσμένη καθημερινότητα. Όλα ανατρέπονται, όταν ερωτεύεται έναν νεαρό εργάτη από το κτήμα του συζύγου της. Aγγλική ταινία, σκηνοθεσία Γουίλιαμ Όλντροϊντ με τους: Φλόρενς Πιού, Κόσμο Τζάρβις, Κρίστοφερ Φέρμπανκ, Ναόμι Άκι.

Η μαύρη κωμωδία «Λαμπρά Παράσιτα» παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο Θέατρο Tempus Verum–Εν Αθήναις. Ένα...φαινομενικά συνηθισμένο ζευγάρι, η Τζιλ και ο Όλλυ, αφηγούνται με χιούμορ και μουσική την περίεργη ιστορία τους. Ξεκίνησαν φτωχοί, απέκτησαν το σπίτι των ονείρων τους και τώρα πρέπει να πατήσουν επί πτωμάτων για να μην το χάσουν. Ερμηνεύουν: Χάρης Αττώνης, Κατερίνα Λάττα, Φάνης Παυλόπουλος Ημέρες παραστάσεων: Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή / (έως τον Ιανουάριο 2018) Ώρα Έναρξης: 21.00.

Η Οικουμενική Ομοσπονδία Κωνσταντινουπολητών οργανώνει συναυλία αλληλεγγύης στο Θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών στις 9 Δεκεμβρίου. Θα παρουσιαστεί το Ορατόριο ΠΡΟΣΕΥΧΗ της σπουδαίας συνθέτριας Πηγής Λυκούδη, με τη σύμπραξη της Ορχήστρας Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ. Το έργο θα ερμηνεύσουν η διεθνούς φήμης μεσόφωνος Αλεξάνδρα Γκράβας, ο βαρύτονος Σπύρος Κλείσσας και τετραμελής βυζαντινός χορός. Δείτε ΕΔΩ περισσότερα.

Το Μπαλέτο Εθνικής Λυρικής Σκηνής χορεύει την "ωραία κοιμωμένη", το αριστούργημα του Τσαϊκόφσκι και μας μεταφέρει στον κόσμο του παραμυθιού, της φύσης και της φαντασίας, μέσα από τη χορογραφία του διακεκριμένου Σουηδού χορογράφου Πόντους Λίντμπεργκ σε σκηνικά και κοστούμια του Πάτρικ Κίνμονθ. Η ιδιαιτέρως εντυπωσιακή παραγωγή θα παρουσιαστεί με σύγχρονη προσέγγιση στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» τον Δεκέμβριο σε μουσική διεύθυνση των Ανδρέα Τσελίκα - Ηλία Βουδούρη. Πότε: 15, 16, 22, 23, 29, 31 Δεκεμβρίου . Δείτε ΕΔΩ περισσότερα.

Για τους μικρούς μας φίλους αφήσαμε το... καλύτερο για το τέλος! Παιδιά... ο Καραγκιόζης είναι στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με μια χριστουγεννιάτικη παράσταση που θα σας ενθουσιάσει. Μαζί με το θέατρο σκιών του Κώστα Μακρή, τους ήρωες των διηγημάτων του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη και τον Γεράσιμο Γεννατά, θα... φάνε, θα πιούνε και τα ωραία κείμενα της Μαίρης Βούκανου θα πούνε...! Πότε: 10,16&17 Δεκεμβρίου . Προπώληση 10 € Γενική Είσοδος: 13 €.

Ό,τι και αν επιλέξετε να περάσετε υπέροχα

Επιμέλεια-παρουσιάση: Άννα Σταματιάδου (astamatiadou@star.gr)

Facebook/Instagram Anna Stamatiadou

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top