Οδηγός διασκέδασης Star - Προτάσεις για θέατρο, σινεμά και μουσική!

Τα καλύτερα events για την εβδομάδα που έρχεται!

Οι «γαμπροί της Eυτυχίας», η αγαπημένη κωμωδία των Νίκου Τσιφόρου και Πολύβιου Βασιλειάδη, παρουσιάζεται ξανά 55 χρόνια μετά… Ο Γιάννης Μπέζος σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στην παράσταση, με μουσική και τραγούδια του Φοίβου Δεληβοριά. Μαζί του στο θέατρο Προσκήνιο, η Δάφνη Λαμπρόγιαννη και άλλοι αξιόλογοι ηθοποιοί. Παίζουν επίσης: Γιάννης Στόλλας, Γιάννα Παπαγεωργίου, Ντένια Στασινοπούλου, Σταύρος Μαρκάλας, Κωνσταντίνα Νταντάμη, Θανάσης Ισιδώρου. Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Τετάρτη 19.00, Πέμπτη 20.00, Παρασκευή 21:00 Σάββατο 18.00 και 21.00 Κυριακή 18:00 και 21.00

Στο θέατρο ΠΚ ο Δημήτρης Πιατάς αναλαμβάνει ρόλο ψυχολόγου και προσπαθεί να δώσει λύση σε ένα απίθανο ζευγάρι που περνάει κρίση. Η ιστορία του Θωμά και της Αγάπης είναι άκρως επίκαιρη, έχει γέλιο, συγκίνηση, ανατρεπτικό φινάλε και σκηνοθεσία δια χειρός Ρέϊνας Εσκενάζυ. Παίζουν: Σταύρος Κανελλίδης και Άννα Ίρις. Στο ρόλο της μητέρας η Μαρία Φιλίππου,της ερωμένης η Βαρβάρα Λάρμου και της Φωτεινής η Μυρτώ Λοντόρφου. Από Παρασκευή 20/10/2017 και κάθε Παρασκευή στις 21:30.

Επειδή Χριστούγεννα και… βιβλία πάνε μαζί, δεν πρέπει να χάσετε το 5ο bazaar του Μουσείου Μπενάκη. Βιβλία για τις τέχνες και τον πολιτισμό σας περιμένουν με προσφορές και τιμές εξαιρετικά χαμηλές. Το παζάρι θα τρέχει και διαδικτυακά, ενώ ετοιμάζεται και εργαστήρι καλλιγραφίας για μικρά και μεγάλα παιδιά. Δείτε περισσότερα ΕΔΩ

Θεωρείται μια από τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς. Το ντοκιμαντέρ «Δεν Είμαι ο Νέγρος σου» που μόλις βγήκε στους κινηματογράφους, μιλά για τον ρατσισμό στην Αμερική, συγκινεί και αφυπνίζει. Οι δολοφονίες των Μέντγκαρ Έβερς, Μάλκολμ Χ και Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, που ήταν ηγέτες του κινήματος για τα πολιτικά δικαιώματα και άλλα σημαντικά γεγονότα για τους μαύρους και τους λευκούς, έτσι όπως τα έζησε ο πολιτικός διανοητής Τζέιμς Μπόλντουιν, ξετυλίγονται στο έργο που σκηνοθέτησε ο Ραούλ Πεκ. Με τους: Samuel L. Jackson, James Baldwin, Harry Belafonte.

Για τους μικρούς μας φίλους, φυλάξαμε κάτι ξεχωριστό! Παιδιά, πείτε στους γονείς για το Δημοτικό θέατρο Πειραιά, γιατί εκεί συμβαίνουν πράγματα καταπληκτικά! «Ο Μεγαλέξανδρος Νικάει τον Δράκο» και η μάχη έχει… μαγεία, μουσική, εφέ και τον Καραγκιόζη με νέο πρόσωπο, έτσι όπως τον έχει φανταστεί ο σπουδαίος σκηνοθέτης Δήμος Αβδελιώδης. Κάθε Κυριακή στις 11.00 και 15.00. Έναρξη περιορισμένων παραστάσεων αποκλειστικά για σχολεία: Τρίτη 21 Νοεμβρίου.

Ό, τι και αν επιλέξετε, να περάσετε υπέροχα!

Επιμέλεια - παρουσίαση: Άννα Σταματιάδου (astamatiadou@star.gr)

Facebook/Instagram: Anna Stamatiadou

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top