"Το Γουρούνι στο σακί" με τον Δημήτρη Πιατά έρχεται στην Αθήνα! Δείτε το πρόγραμμα της περιοδείας

Ένα απολαυστικό έργο από το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης

"Το Γουρούνι στο σακί" με τον Δημήτρη Πιατά στην Αθήνα

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης παρουσιάζει για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό τη σπαρταριστή κωμωδία του σπουδαίου γάλλου συγγραφέα Ζωρζ Φεϋντώ.

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κ. συνεχίζοντας τη πολύχρονη παράδοση να παρουσιάζει σημαντικές παραγωγές σε καλοκαιρινές περιοδείες, επέλεξε ένα απολαυστικό έργο ενός από τους μεγαλύτερους μάστορες της σύγχρονης κωμωδίας. Ένα έργο που παρουσιάζει ενδιαφέροντες χαρακτήρες, οι οποίοι χωρίς να το καταλάβουν παγιδεύονται σε παράλογες καταστάσεις.

ΥΠΟΘΕΣΗ

Ο Πακαρέλ είναι ένας ευκατάστατος νεόπλουτος αστός που φιλοδοξεί να παρουσιάσει στην Όπερα των Παρισίων ένα έργο που συνέθεσε η αγαπημένη του κόρη. Αναζητώντας τον τενόρο που θα πρωταγωνιστήσει παρασύρεται από μια σειρά αναπάντεχων συμπτώσεων. Σιγά-σιγά όλα τα πρόσωπα του έργου αντιλαμβάνονται τις εξελίξεις με το δικό τους τρόπο, σε σημείο που οι σχέσεις τους να οδηγούνται σε απίθανες και ξεκαρδιστικές καταστάσεις.

Πρόκειται για μια κωμωδία που συνδυάζει με αριστοτεχνικό τρόπο τη λογική και το παράλογο, οδηγώντας καθημερινούς ανθρώπους στα άκρα.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Μετάφραση: Έρση Βασιλικιώτη. Σκηνοθεσία: Γιάννης Καραχισαρίδης.Σκηνικά: Αντώνης Χαλκιάς. Κοστούμια: Βάλια Μαργαρίτη.Βοηθός σκηνοθέτη: Έλια Βεργανελάκη.

Τους ρόλους ερμηνεύουν:

Πακαρέλ: Δημήτρης Πιατάς.

Ντυφωσσέ: Θανάσης Τσαλταμπάσης.

Λαντερνώ (γιατρός): Γιώργος Γιαννόπουλος.

Μάρθα (γυναίκα του Πακαρέλ): Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Αμαντίν (γυναίκα του Λαντερνώ): Μαρία Γεωργιάδου.

Ζυλί:Δήμητρα Σιγάλα.

Λανουά Ντε Βώ: Γιάννης Δρακόπουλος

Τιμπύρς (υπηρέτης του Πακαρέλ): Βασίλης Πουλάκος.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑΣ 

Eισιτήρια: Από 12 ευρώ

Για εισιτήρια μπείτε ΕΔΩ 

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top