Οδηγός διασκέδασης Star - Προτάσεις για θέατρο, σινεμά και μουσική!

Τα καλύτερα events για την εβδομάδα που έρχεται!

Κινηματογραφικές πρεμιέρες, παραστάσεις, συναυλίες και προτάσεις για όπερα περιλαμβάνει ο οδηγός ψυχαγωγίας του Star.

Η πασίγνωστη όπερα "Τροβατόρε" του Τζουζέππε Βέρντι παρουσιάζεται 21,23,25 και 27 Ιουλίου στο Ηρώδειο με εξαιρετικό καστ πρωταγωνιστών, σε μουσική διεύθυνση Μίλτου Λογιάδη και σκηνοθεσία Στέφανο Πόντα. Στο έργο: δύο αδέλφια που ερωτεύονται την ίδια γυναίκα και μια τσιγγάνα που διψά για εκδίκηση γράφουν μέσα από άριες και ντουέτα ένα τραγικό τέλος. Δείτε ΕΔΩ περισσότερα.

Τα Russian Ballet Theater ήρθαν στην Ελλάδα και κάνουν περιοδεία στα ανοιχτά θέατρα της χώρας! 25 κορυφαίοι χορευτές από την Μόσχα παρουσιάζουν το αριστούργημα του Τσαϊκόφσκι «Ωραία Κοιμωμένη» κάτω από τα αστέρια. Ιδανικό θέαμα για όσους αγαπούν το μπαλέτο και τα παραμύθια, μην το χάσετε! Δείτε ΕΔΩ περισσότερα .

Επικές μάχες, εντυπωσιακά εφέ και πολύ καλές κριτικές έχει η ταινία επιστημονικής φαντασίας "Ο Πλανήτης των Πιθήκων: Η Σύγκρουση" που μόλις έκανε πρεμιέρα στα σινεμά. Στο τρίτο φιλμ του υπέρ-επιτυχημένου franchise... αισθηματίες πίθηκοι και σκληροί άνθρωποι παλεύουν πρόσωπο με πρόσωπο και περνούν μηνύματα για το παρελθόν και το μέλλον του πλανήτη! Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Ματ Ριβς με τους: Άντι Σέρκις, Γούντι Χάρελσον, Τζούντι Γκριρ, Στιβ Ζαν.

Για τους μικρούς μας φίλους, η Πέππα το γουρουνάκι που αγαπήθηκε ιδιαίτερα μέσα από το Star, έγινε θεατρικό. Η γλυκιά γουρονοοικογένεια ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα, με την παράσταση "το όνειρο της Πέππα" και υπόσχεται παιχνίδι, τραγούδι και χορό. Μπορείτε να την δείτε στα μέρη σας, αρκεί να κλείσετε εισιτήριο! Δείτε ΕΔΩ περισσότερα .

Μια συναυλία γεμάτη συναίσθημα θα δώσει την Δευτέρα 17 Ιουλίου στο Βεάκειο ο Μίλτος Πασχαλίδης. Ο σπουδαίος τραγουδοποιός, έχοντας στις αποσκευές του παλιά αγαπημένα τραγούδια, αλλά και κομμάτια από το νέο του δίσκο ετοιμάζει για το κοινό που θα βρεθεί στον Πειραιά μουσικό ταξίδι σε μέρη ονειρικά!

Ό, τι και αν επιλέξετε να περάσετε υπέροχα

Επιμέλεια-παρουσίαση: Άννα Σταματιάδου (astamatiadou@star.gr)

Facebook/Instagram: Anna Stamatiadou 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top