Η Καίτη Λιβανού κάνει δυναμικό come back! Ακούστε το νέο της τραγούδι

Έχει τίτλο «Άντε γεια μας»

Δεν έχει απασχολήσει ποτέ με την προσωπική της ζωή, όπως συνηθίζουν αρκετοί στον χώρο του τραγουδιού, καθώς διαθέτει το πιο βασικό «όπλο» για να κρατηθεί κάποιος στην πρώτη μουσική γραμμή και αυτό δεν είναι άλλο τη φωνή της.

Ο λόγος για τη Καίτη Λιβανού, η οποία πραγματοποιεί μία αξιοπρόσεκτη πορεία στη δισκογραφία, έχοντας ουκ ολίγες επιτυχίες στο ενεργητικό της, μεταξύ αυτών και έναν χρυσό δίσκο.

Η γνωστή τραγουδίστρια από τη Νάξο μετά το τραγούδι «Αναπάντητες» που έγινε ύμνος στα clubs και το χόρεψε όλη η Ελλάδα, κάνει δυναμικό come back και προτρέπει όλα τον κόσμο να πει «Άντε γεια μας», αφήνοντας τα προβλήματα της καθημερινότητας στην άκρη.

Ήδη το εν λόγω τραγούδι, το οποίο έχει επιμεληθεί και το έχει ενορχηστρώσει ο μαέστρος της, Νίκος Δρακάκης και φέρει την υπογραφή των Μάνου Γιαννούλη και Μάνου Κοντοπίδη στη μουσική και τους στίχους, αντίστοιχα (σ.σ.: βιολί παίζει ο Mάνος Πρεβενιός) σημειώνει μεγάλη επιτυχία και ήδη έχει αγκαλιαστεί από τη νεολαία.

Ενδεικτικό αυτού αποτελεί το γεγονός ότι παίζει καθημερινά στα μεγαλύτερα ραδιόφωνα της χώρας, ενώ βρίσκεται στην playlist σχεδόν όλων των Djs, καθώς βλέπουν ότι κόσμος έχει ανάγκη να χορέψει και να ακούσει νησιώτικα ποιοτικά τραγούδια.


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top