ΣΚΙΖΟΥΝ οι «Τέλειοι Ξένοι» του Αθερίδη – Σκαρφάλωσαν ψηλά στο ελληνικό Box Office

Έχουν ήδη κόψει 200.000 εισιτήρια

Πόσο καλά γνωρίζεις τους φίλους σου; Αντλώντας έμπνευση από αυτό το ερώτημα η νέα ταινία του Θοδωρή Αθερίδη, βασισμένη στην ιταλική ταινία «Perfetti sconosciuti», σημειώνει μεγάλη εισπρακτική επιτυχία.

«Η ταινία τρέχει με 200.000 εισιτήρια… Ναι τα συμπληρώσαμε και ευελπιστούμε ότι από τη ροή που συνεχίζεται θα τα διπλασιάσουμε», δήλωσε ο Θ. Αθερίδης.

Στην ταινία έρχονται στο φως μυστικά και ψέματα, όταν επτά φίλοι αποφασίζουν να παίξουν ένα «επικίνδυνο» παιχνίδι. Να μοιραστούν μεταξύ τους όλες τις κλήσεις και τα μηνύματα που έρχονται στα κινητά τους τηλεφωνά.

«Είναι ένα παιχνίδι που στην ουσία αυτό που πάει να ψαρευτεί εκεί είναι τα ερωτικά μυστικά και το πόσο καθαροί είναι οι άνθρωποι μεταξύ και αποδεικνύεται ότι δεν είναι καθαροί», δήλωσε ο Αθερίδης, και πρόσθεσε:

«Νομίζω ότι έχει τον καταιγισμό και την ανατροπή τη συναισθηματική των θεατών όπως έχει μια υπερπεριπέτεια».

Η ταινία συνεχίζει να προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες. Σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί ο Θοδωρής Αθερίδης, ενώ το καστ συμπληρώνουν η Σμαράγδα Καρύδη, ο Άλκης Κούρκουλος, η Μαρία Ναυπλιώτου, ο Μάκης Παπαδημητρίου, ο Γιάννος Περλέγκας και η Ευαγγελία Συριοπούλου. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top