«Πατρίδες που έγιναν φωτιά»: Ακούστε το τραγούδι για τους πρόσφυγες!

Τα έσοδα θα δοθούν στο IFG

«Πατρίδες που έγιναν φωτιά»: Ακούστε το τραγούδι για τους πρόσφυγες!
Το τραγούδι «Πατρίδες που έγιναν φωτιά» σε στίχους Μάνου Ελευθερίου και μουσική Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, δημιουργήθηκε και ηχογραφήθηκε για τους σκοπούς του International Foundation for Greece (IFG), μιας μη κερδοσκοπικής εταιρείας με στόχο τη δημιουργία ενός διεθνούς δικτύου στήριξης των ομάδων του πληθυσμού που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για τη χώρα μας.
refugees_cover.jpg



Στην ηχογράφηση συμμετείχαν αφιλοκερδώς οι Πρέσβεις Καλής Θελήσεως του International Foundation for Greece Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και Μάριος Φραγκούλης καθώς και οι Ελευθερία Αρβανιτάκη, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Γιάννης Κότσιρας, Πάνος Μουζουράκης, Γιώργος Νταλάρας, Βασίλης Παπακωνσταντίνου και Γιώργος Περρής. Η επιμέλεια και δημιουργία του video clip ανήκει στη Μαρία Κλάρα Μαχαιρίτσα.

Τα έσοδα από τις ψηφιακές πωλήσεις του τραγουδιού, θα δοθούν στο IFG, για τη στήριξη των προσφύγων με στόχο την κάλυψη των βασικών αναγκών τους για την περίοδο που θα παραμείνουν στη χώρα μας.

Το τραγούδι αυτό, ακούστηκε για πρώτη φορά στη μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης για τους πρόσφυγες, με πλήθος καλλιτεχνών, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 28 Μαρτίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, τα έσοδα της οποίας δόθηκαν για τους σκοπούς του IFG.

Διαβάστε επίσης:

«Πατρίδες που έγιναν φωτιά»- Η συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής και το τραγούδι για τους πρόσφυγες



Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top