Τούφα από τα μαλλιά του Τζον Λένον πωλήθηκε 35.000 δολαρίων

Σε δημοπρασία που έγινε στο Ντάλας του Τέξας

Τούφα από τα μαλλιά του Τζον Λένον πωλήθηκε 35.000 δολαρίων
Μια τούφα από τα μαλλιά του Τζον Λένον πουλήθηκε 35.000 δολάρια. Η τούφα από την κόμη του διάσημου ''σκαθαριού’’ βρίσκεται στα χέρια του Βρετανού σ��λλέκτη Πολ Φρειζερ, σε δημοπρασία που έγινε στο Ντάλας του Τέξας.

«Πρόκειται για τη μακρύτερη τούφα από τα μαλλιά του Τζον Λένον που έχει ποτέ δημοπρατηθεί» δήλωσε ο διευθυντής, Γκάρι Σρουμ, σε ένα δελτίο Τύπου.

«Αυτή η τιμή ρεκόρ αντικατοπτρίζει την ιστορία αγάπης και λατρείας του κόσμου, εδώ και 50 χρόνια, για τον Λένον και τους Μπιτλς».

Ο Βρετανός συλλέκτης Πολ Φρέιζερ είναι ο νέος κάτοχος της τούφας, την οποία έκοψε με το ψαλίδι του το 1966 στο Αμβούρ��ο ένας Γερμανός κομμωτής, ο Κλάους Μπάρουκ.

Ο Τζον Λένον προετοιμαζόταν εκείνη την εποχή για τα γυρίσματα της κωμωδίας «Πώς κέρδισα τον πόλεμο» του σκηνοθέτη Ρίτσαρντ Λέστερ. Υποδυόταν έναν στρατιώτη κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

Στην ίδια δημοπρασία, ένα εισιτήριο που τελικά δεν χρησιμοποιήθηκε για την πρώτη συναυλία των Μπιτλς στις ΗΠΑ, στην Ουάσιγκτον τον 1964, πουλήθηκε έναντι του ποσού των 30.000 δολαρίων.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top