Η Αμαλία Μουτούση παραιτήθηκε από το Δ.Σ. του Εθνικού Θεάτρου

Η ηθοποιός εξήγησε τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση

Την παραίτηση της από το Δ.Σ. του Εθνικού Θεάτρου δημοσιοποίησε σήμερα με επιστολή της η ηθοποιός Αμαλία Μουτούση, εξηγώντας αναλυτικά τους λόγους που την οδήγησαν σ αυτή την απόφαση.

Η παραίτηση της, όπως εξηγεί έχει να κάνει με το γεγονός ότι βρέθηκε «πολύ γρήγορα αιχμάλωτη μιας ακινησίας, επειδή ο συνδυασμός των συγκεκριμένων αξιόλογων προσώπων αποδείχτηκε προβληματικός, καθώς αρκετά από τα μέλη του Δ.Σ. είχαν μία τελείως διαφορετική θεώρηση των πραγμάτων από αυτή του καλλιτεχνικού διευθυντή και αντιστρόφως».

Η ίδια αναφέρει ότι την απόφαση της να παραιτηθεί από το ΔΣ του Εθνικού Θεάτρου έχει λάβει εδώ και δύο μήνες, κι ότι την έχει κοινοποιήσει από τότε στον υπουργό Πολιτισμού και στον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

Ο λόγος που δεν την δημοσιοποίησε τότε ήταν, επειδή, όπως αναφέρει, δεν ήθελε να συντελέσει κι η ίδια «στην ένταση που είχε δημιουργηθεί και για να μην χρησιμοποιηθεί με τρόπο που δεν ήθελε, σαν ένα ακόμη εργαλείο αντιπαράθεσης και διχόνοιας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top