Άλκηστις Πρωτοψάλτη: «Δεν έχω πολιτικές βλέψεις»

Το μήνυμα αισιοδοξίας και η ιδανική λύση για το καλό της χώρας μας

Άλκηστις Πρωτοψάλτη: «Δεν έχω πολιτικές βλέψεις»

Να βάλει το δικό της λιθαράκι στην ελληνική προσπάθεια θέλει η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού, Άλκηστις Πρωτοψάλτη η οποία έδωσε συνέντευξη στην Real News.

«Έχω την Ελλάδα μέσα μου και την έχω γυρίσει σε όλον τον κόσμο. Νιώθω πολύ περήφανη και θα προσπαθήσω να κάνω ακόμη περισσότερα πράγματα για μα διαφημίσω αυτόν τον ευλογημένο τόπο» ανέφερε.

Το μότο της άλλωστε είναι το εξής: «ο τουρισμός αποτελεί στην καρδιά της Ελλάδας η οποία πρέπει να χτυπά δυνατά σε όλον τον κόσμο».

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη παρά τις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας λέγοντας πως «Θέλω να πιστεύω ότι όλο αυτό το ακραίο, δυσάρεστο και επίπονο που ζούμε με τα μνημόνια θα οδηγήσει στο να γεννηθεί κάτι καλύτερο και κάτι πιο υγιές».

Μία λύση θεωρεί μονόδρομο. Τη συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας για την επόμενη των εκλογών. «Όσο πιο γρήγορα μπορέσει να συγκροτηθεί μετά τις εκλογές, τόσο καλύτερα για τη χώρα που πρέπει να μπει σε τροχιά ανάκαμψης και ανάπτυξης. Το χρειαζόμαστε όλοι ψυχή τε και σώματι».

Η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού ξεκαθάρισε πως «δεν έχω πολιτικές βλέψεις. Ο μεγάλος μου έρωτας είναι η μουσική. Αυτή κυλάει στις φλέβες μου» ενώ εξομολογήθηκε πως την ώρα της ορκωμοσίας δάκρυσε.

«Είναι μια στιγμή που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Σαν ταινία πέρασε όλη μου η ζωή, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Η Αλεξάνδρεια, η Ελλάδα, τα χρόνια που είμαι στον κόσμο της μουσικής, το φως της πατρίδας μου, η μητέρα μου την οποία έχασα πριν από λίγους μήνες και θα ήθελα επιστρέφοντας σπίτι να την έχω απέναντί μου και να της μεταφέρω τις εικόνες που με κατέκλυσαν».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top