Στα πολιτικά δικαστήρια προσφεύγει ο Σωτήρης Χατζάκης

Θα ζητήσει να ακυρωθεί η ανάκλησή του

Ο συνήγορος του Σωτήρη Χατζάκη, Αντώνης Βγόντζας, το απόγευμα της Πέμπτης 23 Απριλίου, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου και ανέφερε πως ο πελάτης του θα προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας με αίτημα να ακυρωθεί η ανάκληση του διορισμού του.

Παράλληλα ανακοίνωσε την απόφαση του Σ. Χατζάκη να προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια κατά του αναπληρωτή υπουργού Πολιτισμού Ν. Ξυδάκη, επειδή θεωρούν ότι «επλήγη η τιμή και η υπόληψη» του κ. Χατζάκη από δηλώσεις του υπουργού.

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Αριστείδης Μπαλτάς και ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού Ν.Ξυδάκης διαβίβασαν χθες τον φάκελο του Εθνικού θεάτρου στον αρμόδιο υπουργό Επικρατείας για την καταπολέμηση της διαφθοράς , Παναγιώτη Νικολούδη.

Όπως σας γράψαμε νωρίτερα στο star.gr, σήμερα το υπουργείο Πολιτισμού ανακοίνωσε τον διορισμό του νέου καλλιτεχνικού διευθυντή της πρώτης κρατικής σκηνής Στάθη Λιβαθινού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top