Bιβλίο με φιλανθρωπικό χαρακτήρα για την Βίσση - το Σάββατο η παρουσίαση!

Στις 18:00, στο «Pantheon Theater», με ελεύθερη είσοδο

Bιβλίο με φιλανθρωπικό χαρακτήρα για την Βίσση - το Σάββατο η παρουσίαση!

​Το βιβλίο – λεύκωμα για τα 40 χρόνια της στο τραγούδι παρουσιάζει αυτό το Σάββατο, 28 Μαρτίου, στις 18:00, στο «Pantheon Theater», η Άννα Βίσση!

Η παρουσίαση γίνεται λίγο πριν την λήξη της θεατρικής σεζόν, στο χώρο που «ανεβαίνει» η νέα ροκ όπερα στην οποία πρωταγωνιστεί η Άννα, «Οι Καμπάνες Του Edelweiss». Εκτός από την ίδια, παρόντες θα είναι ο πρόεδρος του «Χαμόγελο Του Παιδιού» και διάσημοι που έχουν συνεργαστεί με την Άννα και μιλούν για εκείνη στο βιβλίο. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό, ενώ παράλληλα το λεύκωμα θα πωλείται στο χώρο υποδοχής του θεάτρου.

normal_11020327_10153152717453120_1004270472_n.jpg

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, το «Άννα Βίσση - Η Απόλυτη Ελληνίδα Σταρ» είναι μια βιογραφία η οποία βασίζεται σε άρθρα του ελληνικού και ξένου Τύπου που σκιαγραφούν με ιδιαίτερο τρόπο τη ζωή και την μουσική πορεία της Άννας, με τον δημοσιογράφο και fan της τραγουδίστριας Στέλιο Κοντέα να υπογράφει τις 276 σελίδες του. Το βιβλίο περιλαμβάνει τα πιο ενδιαφέροντα αποσπάσματα των κριτικών σε έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ, τα χαρακτηριστικότερα σημεία των συνεντεύξεων της Άννας, δηλώσεις προσωπικοτήτων για εκείνη, σπάνιο φωτογραφικό υλικό, αλλά και έναν πλήρη κατάλογο με τα δεκάδες βραβεία που της έχουν απονεμηθεί.

normal_Screen_Shot_2015-02-25_at_10_07_36.jpg

Ο βασικός λόγος που ενέπνευσε όλους τους συντελεστές της έκδοσης –και, φυσικά, είχε τη στήριξη της τραγουδίστριας- είναι η φιλανθρωπική διάσταση του βιβλίου, καθώς δύο φιλανθρωπικά ιδρύματα για τα παιδιά, σε Ελλάδα και Κύπρο, θα ενισχυθούν από τις πωλήσεις: συγκεκριμένα, 3 ευρώ από την πώληση κάθε αντιτύπου στην Ελλάδα διατίθενται απευθείας στο «Χαμόγελο του Παιδιού», ενώ 3 ευρώ από την πώληση κάθε αντιτύπου στην Κύπρο και το Εξωτερικό πάνε στο «Sophia Foundation for Children».

vissi-anna.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top