ΔΕΙΤΕ: Νταλάρας, Βιτάλη, Γλυκερία τραγουδούν μαζί!

Τι δήλωσαν οι τρεις καταξιωμένοι καλλιτέχνες για τις εμφανίσεις τους

ΔΕΙΤΕ: Νταλάρας, Βιτάλη, Γλυκερία τραγουδούν μαζί!

Ερμηνεύοντας μαζί το καινούργιο τους κομμάτι, «Σου Χρωστώ Κάποια Τραγούδια», ο Γιώργος Νταλάρας, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία παρουσίασαν σε συνέντευξη Τύπου την επί σκηνής συνεργασία τους, που από την Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου, θα στεγάζεται στην «Ιερά Οδό»!

Οι τρεις καταξιωμένοι καλλιτέχνες, καθένας με την προσωπική του ιστορία, την απαράμιλλη τέχνη και το ταλέντο του, ενώνουν τις φωνές τους για να μας θυμίσουν τραγούδια - σταθμούς στο ελληνικό τραγούδι, αλλά και να σηματοδοτήσουν το σήμερα.

4056_VITALI_NTALARAS_GLIKERIA_10122014 (800x456).jpg

Γιώργος Νταλάρας, Ελένη Βιτάλη και Γλυκερία συναντώνται ξανά 36 χρόνια μετά: ήταν το 1978 όταν για πρώτη φορά, η Ελένη και η Γλυκερία συμμετείχαν στο πρόγραμμα του Γιώργου με τον Γιάννη Μαρκόπουλο στην ιστορική «Διαγώνιο» στην Πλάκα. Με τα «κορίτσια του», όπως τις χαρακτήρισε ο Γιώργος Νταλάρας, τόνισε ότι είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα, αφού γνωρίστηκαν στην εφηβεία τους και με την ίδια ενέργεια και πάθος ανεβαίνουν στη σκηνή.

4114_VITALI_NTALARAS_GLIKERIA_10122014 (800x516).jpg

Το τραγούδι της έναρξης, «Σου Χρωστώ Κάποια Τραγούδια», γράφτηκε από τον Νίκο Αντύπα σε στίχους του Γεράσιμου Ευαγγελάτου σαν πρόλογος για το πρόγραμμα.

Δείτε στο βίντεο τους τρεις καλλιτέχνες να ερμηνεύουν live το «Σου Χρωστώ Κάποια Τραγούδια»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top