Η «Η Μελωδία της Ευτυχίας» επιστρέφει μετά από 20 χρόνια

Πρεμιέρα έκανε και παράσταση «Σμύρνη μου αγαπημένη»

Η «Η Μελωδία της Ευτυχίας» επιστρέφει μετά από 20 χρόνια

Ένα μικρό δείγμα από το μιούζικαλ «Η Μελωδία της Ευτυχίας» έδωσαν στο κοινό οι 18 μικροί πρωταγωνιστές της παράστασης.

Μαζί τους στη σκηνή θα βρεθούν γνωστοί ηθοποιοί και χορευτές για να παρουσιάσουν την αληθινή ιστορία της οικογένειας Φον Τραπ.

«Το έργο είναι από μόνο του εξαιρετικό και για κάθε ηθοποιό που αγαπάει το μιούζικαλ είναι από αυτά τα πράγματα που λες αποκλείεται να γίνει», είπε η Νάντια Κοντογιώργη.

Από την πλευρά της η Ζέτα Δούκα δήλωσε: «Εν μέσω αναταραχών και δύσκολης περιόδου που περνάει η Ελλάδα, είναι πολύ σημαντικό να δίνουμε νότες ευτυχίας στον κόσμο».

Η «Μελωδία της Ευτυχίας» ανεβαίνει στη θεατρική σκηνή της Αθήνας 20 χρόνια μετά. Αυτή ήταν μάλιστα και η τελευταία παράσταση της Αλίκης Βουγιουκλάκη.

«Ήταν η πρώτη μου απόπειρα να δω από κοντά πως ήταν αυτός ο χώρος και διάλεξα την πιο εμπορική επιλογή που γινόταν τότε. - Η Αλίκη πως ήταν; - Υπέροχη ήταν», είπε ο Αργύρης Αγγέλου.

Πρεμιέρα έκανε χθες βράδυ και η παράσταση «Σμύρνη μου αγαπημένη» στην οποία πρωταγωνιστεί η Μιμή Ντενίση. Ανάμεσα στους θεατές και ο πρώην σύζυγος της, Σωτήρης Πολύ��ος.

«Γενικά προσπάθησε και νομίζω το πέτυχε στο μέγιστο βαθμό να είναι ακριβοδίκαιη. Να μας δείξει πως αισθάνονταν οι Τούρκοι, τι ένιωθαν οι Έλληνες, η μοιρασιά των Ελλήνων σε δυο στρατόπεδα», ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Η Μιμή Ντενίση υπογράφει και τη σκηνοθεσία.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top