Στ. Κραουνάκης: Ο Έλληνας ζει την επανάσταση του πληκτρολογίου

Ετοιμάζει βαλίτσες για Θεσσαλονίκη

Στ. Κραουνάκης: Ο Έλληνας ζει την επανάσταση του πληκτρολογίου

Ο Σταμάτης Κραουνάκης και η Σπείρα- Σπείρα ετοιμάζονται να ταξιδέψουν μέχρι την Θεσσαλονίκη για πέντε μοναδικές εμφανίσεις (από την Τετάρτη 24 μέχρι την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου) στο Βασιλικό Θέατρο με την παράσταση: «Όταν έχω εσένα».

Λίγο πριν ανέβει στη σκηνή παρ��χώρησε συνέντευξη στο outnow.gr και μίλησε για όλα. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα καλλιτεχνικά του λάθη αλλά και τι δεν συγχωρεί στον εαυτό του: «Όπως δεν μπορώ να κρίνω τα καλά, δεν μπορώ να κρίνω και τα λάθη. Είμαι εργάτης. Κάνω τη δουλειά μου. Με τη “Σπείρα” έχω την ευθύνη και των παιδιών και των συνεργατών…δουλειά…τα λάθη είναι δουλειά των απόξω και μετά από χρόνια…τώρα τί να σας πω…τα ΄χω χαρεί μάλλον και τα λάθη. Έτσι πρέπει. Που να μετράω λάθη …από όλα μαθαίνει κανείς».

Όταν ρωτήθηκε γιατί στις τελευταίες εκλογές δεν ήρθε η μεγάλη “ανατροπή” αλλά και για το αν ο Έλληνας “δεν νιώθει” τι γίνεται γύρω του πολιτικά έδωσε την εξής απάντηση: «Υπάρχει απάθεια και κούραση. Επίσης, εύκολη εκτόνωση του θυμού ιντερνετικά. Ζούμε την επανάσταση των πληκτρολογίων…Αν δεν είχαμε κινητά και internet θα ‘χαμε βγει στο δρόμο…Τώρα πια είναι αργά…Θα πάμε αλλιώς…Άλλωστε, ας πούμε και την αλήθεια…Ποιός πολιτικός τόλμησε να αρθρώσει εγερτήριο;»

Τέλος, ο κ. Κραουνάκης αποκάλυψε αν φοβάται ότι θα έρθει μία ημέρα που η έμπνευση θα τον… εγκαταλείψει: «Όσο το δουλεύεις το “χωράφι” σου, αυτό δε θα σ΄ αφήσει ποτέ… όσο διαβάζεις και μελετάς.. κι ακούς και φορτώνεις.. αποκλείεται να συμβεί αυτό…Μόλις καθίσω στο πιάνο έρχονται όλα και μιλούν …Από την άλλη, άμα βαρεθώ κάποια μέρα θα το απολαύσω να ‘στε σίγουρος..Προς το παρόν, αυτό αργεί…»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top