«Ο Βυσσινόκηπος» του Άντον Τσέχωφ στο Studio Μαυρομιχάλη

Κάθε Δευτέρα και Τρίτη

«Ο Βυσσινόκηπος» του Άντον Τσέχωφ στο Studio Μαυρομιχάλη

Ο θίασος ΣΥΝΘΗΚΗ παρουσιάζει από τις 4 Φεβρουαρίου 2014 και κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο STUDIO ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΗ το έργο ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ του Άντον Τσέχωφ.

Το πέρασμα από τον 19ο στον 20ο αιώνα στη Ρωσία.

«Όλη η Ρωσία είναι κήπος μας». Μια φράση που ��κούγεται συχνά στο έργο του Τσέχωφ. Ένα κτήμα, με έναν υπέροχο κήπο, που ανθίζει, καρπίζει, μα που είναι υποθηκευμένο, λόγω κακής διαχείρισης. Οι τόκοι ανεβαίνουν, τα δάνεια δεν αντιμετωπίζονται, οι Τράπεζες αδιαφορούν για την ομορφιά, τη φήμη ή την χρησιμότητά του. Τον βγάζουν σε πλειστηριασμό. Ο «Βυσσινόκηπος» θα γίνει οικόπεδα. Η περιοχή θα «αναπτυχθεί», με ένα τσεκούρι να αναλαμβάνει εργασία, καταστρέφοντας μαζί κι αυτούς που αδυνατούν ν’ ακολουθήσουν.

afisa.jpg
Οι ομοιότητες με την δική μας αρχή του 21ου αιώνα ολοφάνερες. Ένα ίδιο τσεκούρι πάνω από τη δική μας χώρα.

Ο θ��ασος «ΣυνΘήκη» επιλέγει τον «Βυσσινόκηπο», γιατί έχει την ανάγκη να μιλήσει -μέσα από ένα σπουδαίο έργο- για την κρίση της δικής μας εποχής. Για την δική μας κοινωνία, που βίωσε μια περίοδο επίπλαστης ευμάρειας, μια περίοδο με “δανεικά, χωρίς ιδανικά”, βουτηγμένη στη χυδαιότητα και τη διαφθορά. Θέλουμε να μιλήσουμε για τις ευθύνες μας σε σχέση με “αυτό που χάνεται”, αλλά και τις ευθύνες μας γι’ αυτό που έρχεται.

photo 1 .jpg

Συντελεστές:
Μετάφραση: Ερρίκος Μπελιές.
Σκηνοθεσία: Κωστής Ζ. Καπελώνης.
Σκηνικά-κοστούμια: Ανδρέας Σαραντόπουλος.
Μουσική επιμέλεια: ΄Αγγελος Κεχαγιάς.
Εκτέλεση κοστουμιών: Βεστιάριο.

Παίζουν : Δέσποινα Πόγκα, Μαρία Ελένη Μακρή, Αντώνης Ραμπαούνης, Αλέξανδρος Ζαχαρέας, Πάνης Καλοφωλιάς, Άγγελος Κεχαγιάς, Ειρήνη Πανούση, Νίκος Παπαδόπουλος, Κλεοπάτρα Ροντήρη, Μαρλέν Σαίτη.
Πρόγραμμα Παραστάσεων
Δευτέρα : 20:00
Τρίτη : 21.00
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ :
Γενική είσοδος 12 ευρώ
Φοιτητικό: 8 ευρώ

Διάρκεια Παράστασης: 100 λεπτά
Studio Μαυρομιχά��η
Μαυρομιχάλη 134, τηλ. 2106453330

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top