Το τελευταίο «αντίο» στην Τζένη Βάνου

Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε την μεγάλη Ελληνίδα ερμηνεύτρια

Το τελευταίο «αντίο» στην Τζένη Βάνου

​Το πρωί της Τετάρτης 5 Φεβρουαρίου έσβησε η σπουδαία λαϊκή φωνή της Τζένης Βάνου και σήμερα Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου τελέσθηκε η κηδεία της στο Κοιμητήριο της Νέας Σμύρνης.

9850_722014.jpg

Πλήθος κόσμου έσπευσε να αποχαιρετήσει την αγαπημένη Ελληνίδα ερμηνεύτρια, μεταξύ αυτών η οικογένεια της, συγγενείς και φίλοι, καθώς και πολλοί καλλιτέχνες όπως ο Αντύπας, η Πέγκυ Ζήνα, η Μαίρη Λίντα, η Πίτσα Παπαδοπούλου, η Βάσια Τριφύλλη κ.ά. Μάλιστα, η μεγάλη της επιτυχία "Αν είναι η αγάπη αμαρτία, ακούστηκε από τους ανθρώπους που βρέθηκαν εκεί για το τελευταίο αντίο στην Τζένη Βάνου.

9806_PEGI_ZINA_ANTIPAS_722014.jpg

Η τραγουδίστρια άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 75 ετών, στο νοσοκομείο Μεταξά, όπου και νοσηλευόταν τις τελευταίες μέρες. Η ίδια αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, ενώ τον Αύγουστο του 2013 είχε διεγνώσθη με καρκίνο στον λάρυγγα και είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Έντονοι πόνοι στη μέση πριν από μερικές μέρες την οδήγησαν στο νοσοκομείο Μεταξά, όπου και διαπιστώθηκε πως ο καρκίνος είχε κάνει μετάσταση σε όλο της το σώμα.

050214122242_2804_jpg.jpg
Η Ελληνίδα τραγουδίστρια διακρίθηκε με τη χαρακτηριστική φωνή της για αρκετές δεκαετίες στο ελαφρό και λαϊκό τραγούδι. Μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της που τραγουδάμε μέχρι σήμερα είναι: ''Αν είναι η αγάπη αμαρτία'', ''Σ' αγαπώ'', Αγόρι μου, ''Χίλες βραδιές'', ''Σε βλέπω στο ποτήρι μου''...κ.ά.

050214123429_9915.jpg
Γεννήθηκε στις 10 Φεβρουαρίου 1939 στην Αθήνα. Το πραγματικό της όνομα είναι Ευγενία Βραχνού.

Δείτε το ρεπορτάζ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top