Δήμητρα Γαλάνη: «Δεν θα πήγαινα ως κριτής σε talent show»

Tι παραδέχτηκε η ερμηνεύτρια στην παρουσίαση του νέου της δίσκου;

Δήμητρα Γαλάνη: «Δεν θα πήγαινα ως κριτής σε talent show»

​Τη νέα της δισκογραφική δουλειά παρουσίασε η Δήμητρα Γαλάνη ��αι ο Παρασκευάς Καρασούλος με τίτλο “ΑΛΛΙΩΣ” καθώς και την ομότιτλη εικαστική έκθεση με τα έργα που δημιούργησαν οι Λίλα Σωτηρίου & Ανδρέας Γεωργιάδης, ειδικά για την έκδοση του CD, στον Ιανό.

Η Ελληνίδα ερμηνεύτρια είπε παράλληλα την άποψη της για τους καλλιτέχνες που βγάζουν τα cd τους μαζί με έντυπα, αλλά και το αν θα πήγαινε ως κριτής σε σόου ταλέντων.

5202_GALANI_KARASOYLOS_03022014.jpg
«Δεν είμαι εναντίον κάποιου που θέλει να βγάλει σε εφημερίδα το CD του. Αυτό δεν είναι κακό. Κακό είναι να καταργείται η αγορά με αυτόν τον τρόπο» δήλωσε η Δήμητρα Γαλάνη.

Σχετικά με το αν παρακολουθεί τηλεόραση είπε: «Παρακολουθώ πρωινές εκπομπές όταν κάνω διάδρομο και ειδήσεις βλέπω. Μ’αρέσει να ενημερώνομαι».
5189_KARASOYLOS_GALANI_03022014.jpg
Όμως, όσον αφορά στα μουσικά talent shows παραδέχτηκε: «Δεν θα πήγαινα κριτής σε τέτοιο show» και πρόσθεσε: «Εγώ θα παρότρυνα κάθε άνθρωπο που πιστεύει σε αυτό που θέλει πάρα πολύ και που πιστεύει ότι θα αντέξει να διαπεράσει ότι δυσκολία υπάρχει για να φτάσει ένα στόχο ή ένα όραμα του, να το κάνει. Πιστεύω όμως ότι οι άνθρωποι που είναι άξια ταλέντα, τους είναι δύσκολο να εκτεθούν σε μια τηλεοπτική ψυχαγωγική εκπομπή».
Τέλος, παραδέχτηκε πως δεν έχει πρόβλημα να συνεργαστεί με λαϊκούς καλλιτέχνες, όπως ήδη έχει κάνει στο παρελθόν και συγκεκριμένα όταν ερωτήθηκε για μια ενδεχόμενη συνεργασία με τον Γιάννη Πλούταρχο απάντησε: «Δεν βλέπω να συναντιόμαστε πάρα πολύ, χωρίς να σημαίνει πως δεν κάνει πάρα πολύ καλά αυτό που κάνει».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top