Οι αγαπημένοι του ελληνικού κοινού Morcheeba επιστρέφουν στην Αθήνα!

Cayetano και DJ Booker θα ανοίξουν τη συναυλία

Οι αγαπημένοι του ελληνικού κοινού Morcheeba επιστρέφουν στην Αθήνα!

​Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την υπέροχη φωνή της Skye Edwards πάνω στους λατρεμένους ήχους των αδερφών Godfrey σε μια και μοναδική συναυλία στο Gagarin 205.

Συνδυάζοντας την trip-hop με την pop με τον ιδιαίτερο τρόπο τους, οι Morcheeba μας πρόσφεραν τραγούδια όπως τα “Blindfold”, “Rome Wasn't Built In A Day”, “The Music That We Hear”, “Enjoy The Ride”, “The Sea”, “Otherwise” που έγιναν μεγάλες επιτυχίες και τους χάρισαν τον τίτλο ενός από τα πιο επιτυχημένα βρετανικά συγκροτήματα από τα 90ς έως σήμερα: 18 χρόνια καριέρας, εκατομμύρια πωλήσεις, πλατινένιοι και χρυσοί δίσκοι και πολυπληθές συναυλιακό κοινό σε πολλές χώρες της Ευρώπης.

Η νέα τους περιοδεία πραγματοποιείται με αφορμή την κυκλοφορία του νέου δίσκου τους “Head Up High”, ο οποίος θα βρίσκεται στα δισκοπωλεία από τις 14 Οκτωβρίου και περιλαμβάνει συνεργασίες με εξαιρετικά ονόματα, όπως οι Chali 2na (Jurassic 5), James Petralli (White Denim), Rizzle Kicks, Ana Tijoux και Nature Boy.
***Ο Cayetano και το Soundsystem του με τον DJ Booker θα ανοίξουν την πολυαναμενόμενη συναυλία των Morcheeba στο Gagarin στις 14 Δεκεμβρίου.
Έχοντας κυκλοφορήσει πέντε δίσκους που κέρδισαν κοινό και κριτικούς στην Ελλάδα και την Ευρώπη, ο Cayetano είναι μια ξεχωριστή περίπτωση καλλιτέχνη που έχει πραγματικά ξεπεράσει τα όρια της χώρας μας. Έχει κερδίσει σημαντικές διακρίσεις σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες και έχει περιοδεύσει σε πολλές χώρες και σε όλη την Ελλάδα.

Το πρόγραμμα της συναυλίας έχει ως εξής:
20.00 Έναρξη προσέλευσης

21.30 Cayetano Soundsystem feat. DJ Booker
22.30 Morcheeba
Τιμή εισιτηρίου: προπώληση 25 ευρώ (τα πρώτα 400), 28 Ευρώ στα καταστήματα Public, το ticketarena.gr και το viva.gr
Ταμείο: 30 Ευρώ
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top