Εκθεση Φωτογραφίας με τίτλο "Φωτογραφικές Περιπλανήσεις Στο Νησί Μας"

Από την Φωτογραφική Ομάδα Λήμνου

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε η πρώτη έκθεση φωτογραφίας της Φωτογραφικής Ομάδας Λήμνου "Φωτογραφικές Περιπλανήσεις Στο Νησί Μας".

Πολλοί φίλοι της φωτογραφίας, αλλά και της Λήμνου, γεμίζουν καθημερινά τον προαύλιο χώρο του Χριστοδουλίδειου Μεγάρου, στον Ρωμέικο Γιαλό, στη σκιά του Κάστρου Μύρινας, όπου λαμβάνει χώρο η έκθεση υπό την αιγί��α του Δήμου Λήμνου.

Η Φωτογραφική Ομάδα Λήμνου είναι μία νεοσύστατη ομάδα με σκοπό την προβολή και προώθηση της φωτογραφικής τέχνης. Αποτελείται από επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφους που τους ενώνει η κοινή αγάπη για την φωτογραφία.

«Σκοπός της ομάδας αυτής είναι να συγκεντρωθούν και να γνωριστούν μεταξύ τους άτομα με κοινό ενδιαφέρον τη φωτογραφία. Άτομα που μένουν στη Λήμνο αλλά και όχι μόνο.Η ομάδα είναι ανοιχτή σε προτάσεις και ιδέες που θα βοηθήσουν στην εξέλιξη της.Αξίζει να σημειωθεί, ότι η ομάδα αυτή είναι το πρώτο βήμα, σε μια πρώιμη ιδέα που υπάρχει, για δημιουργία λέσχης-συλλόγου φωτογραφίας στο νησί μας. Ελπίζουμε να στηριχθεί από όλους σας, να διαδοθεί και να καταλήξει σε μια δραστήρια φωτογραφική ομάδα», δηλώνουν τα μέλη ��ης.

Η είσοδος για τις "Φωτογραφικές Περιπλανήσεις Στο Νησί Μας"είναι δωρεάν και η έκθεση θα διαρκέσει ως τις 10 Αυγούστου.

Οι φωτογράφοι που συμμετέχουν κατά αλφαβητική σειρά :

Γιαννακουδάκης Θεόδωρος, Γκαλιούρης Ιωάννης, Καραχάλιος Γιώργος, Κιουρανάκη Μαρούσα, Κοντέλλης Γιώργος, Κωνσταντάρα Γεωργία, Λιαδέλλης Ευστράρτιος, Μάνος Σπαρής, Μανώλης Κώστας, Μεργιάς Γώργος Μπογιατζόγλου Νίκος, Πάνος Θανάσης, Παντελής Πραβλής, Παπαλεοντίου Κώστας, Παπάμαλης Απόστολος, Σαρικάκης Πέτρος, Χατζηδημητρίου Στέλλα , Χουμης Ηλίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top