Γιώργος Κατσαρός και Γιάννης Πλούταρχος στην Κέρκυρα στις 12 Αυγούστου!

Παλαιό Φρούριο Κέρκυρας - Ώρα 21.00

Γιώργος Κατσαρός και Γιάννης Πλούταρχος στην Κέρκυρα στις 12 Αυγούστου!

Τον Κερκυραίο μουσικοσυνθέτη, μαέστρο και σαξοφωνίστα Γιώργο Κατσαρό θα τιμήσει ο ερμηνευτής Γιάννης Πλούταρχος στη συναυλία που θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα 12 Αυγούστου στο Παλαιό Φρούριο της Κέρκυρας.

Ο Γιώργος Κατσαρός γεννήθηκε στην Κέρκυρα. Φοίτησε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και είναι απόφοιτος του Ελληνικού Ωδείου. Πάμπολλες συνθέσεις του έχουν παρουσιαστεί από το 1959 που πρωτοξεκίνησε στο θέατρο, τον κινηματογράφο, το ραδιόφωνο και την τηλεόραση καθώς και σε πολλούς μουσικούς δίσκους.

Στο πρώτο μέρος της συναυλίας τη Δευτέρα 12 Αυγούστου στο Παλαιό Φρούριο της Κέρκυρας- με τους δύο καλλιτέχνες επί σκηνής- θα «ταξιδέψουμε» στη χρυσή εποχή του λαϊκού τραγουδιού και με τη ξεχωριστή ερμηνεία του Γιάννη Πλούταρχου θα κάνουμε μια μικρή μουσική αναδρομή στην πολύχρονη πορεία του γνωστού και ιδιαίτερα αγαπητού στον κόσμο μουσικοσυνθέτη.

«Άσπρα θα φορέσω», «Κυρά- Γιώργαινα», «Κάθε λιμάνι και καημός», «Δεν υπάρχει ευτυχία», «Ο επιπόλαιος», «Πάμε για ύπνο Κατερίνα», «Έρωτά μου ανεπανάληπτε» (όλα τα παραπάνω σε στίχους Πυθαγόρα), «Τα Κύθηρα ποτέ δεν θα τα βρούμε»(σε στίχους Ηλία Λυμπερόπουλου) , «Κέρκυρα-Κέρκυρα» (σε στίχους Αλέκου Σακελάριου) και πολλές ακόμη μεγάλες επιτυχίες του Γιώργου Κατσαρού, ενώ το πρώτο μέρος θα κλείσει με ένα παραδοσιακό Κερκυραϊκό τραγούδι.
Στο δεύτερο μέρος της συναυλίας στην Κέρκυρα θα ακούσουμε τις μεγάλες επιτυχίες του Γιάννη Πλούταρχου.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
Προπώληση 12€ - Είσοδος 15€

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

• Ticket Services: Πανεπιστημίου 39(Στοά Πεσμαζόγλου)-Τηλ.: 210 72 34 567

Εισιτήρια Online:
• www.ticketservices.gr
• www.ticketbox.gr
Παραγωγή- Oργάνωση: Άκης Ευαγγέλου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top