«Άντρες έτοιμοι για όλοι»... για δεύτερη φορά!

Μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε

«Άντρες έτοιμοι για όλοι»... για δεύτερη φορά!

Η μεγάλη θεατρική και εμπορική επιτυχία «Άντρες έτοιμοι για όλα» επιστρέφει στο Θέατρο Λαμπέτη για δεύτερη χρονιά. Ο Θανάσης Παπαθανασίου και ο Μιχάλης Ρέππας, έκαναν την ελληνική απόδοση του έργου “Ladies Night” των Stephen Sinclair και Anthony McCarten και υποδέχονται τη νέα θεατρική περίοδο με την απολαυστική κωμωδία που έσπασε ταμεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Σε μια επαρχιακή πόλη μια αντροπαρέα, που δοκιμάζεται από πολλά και πολλαπλά οικονομικά προβλήματα, αποφασίζει να τα λύσει με ένα πρωτότυπο τρόπο. Η απελπισία οδηγεί ένα καφετζή, ένα ταξιτζή, ένα δημοτικό υπάλληλο, ένα φούρναρη και ένα σπουδαστή να γίνουν στρήπερ.

Η παράδοξη επιλογή τους να βγάλουν χρήματα χορεύοντας γυμνοί, αναστατώνει την ζωή τους, την μικρή πόλη και τις γυναίκες τους. Πέντε Ελληνάρες που ξεπερνούν τον εαυτό τους σε μια καινούργια απολαυστική διασκευή του γνωστού μας θέματος

Απόδοση - Σκηνοθεσία: Θανάσης Παπαθανασίου – Μιχάλης Ρέππας

Σκηνικά: Μαίρη Τσαγκάρη

Κοστούμια: Εβελυν Σιούπη

Σχεδιασμός Φωτισμών : Χρήστος Τζιόγκας

Πρωταγωνιστούν:

Κώστας Κόκλας, Θανάσης Ευθυμιάδης, Κώστας Ευριπιώτης, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μάνος Ιωάννου, Μαίρη Σταυρακέλλη, Ευαγγελία Μουμούρη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Μαρία Φιλίππου, Νίκη Λάμη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top