Ακυρώθηκε η συναυλία Νταλάρα- Γλυκερίας στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων

… λόγω μεγάλης προσέλευσης θεατών!

​Εν τέλει ακυρώθηκε η συναυλία-αφιέρωμα στον Απ��στολο Καλδάρα του Γιώργου Νταλάρα και της Γλυκερίας, που ήταν προγραμματισμένη να γίνει στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων.

Το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο αποφάσισε με ισοψηφία 7 υπέρ και 7 κατά, -συμπεριλαμβανομένης στις αρνητικές και της ψήφου του προεδρεύοντος- πως το μνημείο δεν ενδείκνυται για μεγάλη προσέλευση θεατών, κάτι που αναμένεται να συμβεί σε αυτήν την περίπτωση, αφού είναι σίγουρη η δημοφιλία τους.

Η γενική γραμματέας Πολιτισμού και πρόεδρος του συμβουλίου Λίνα Μενδώνη, ήταν αυτή που αντέδρασε, αφού όπ��ς είπε δεν είχει κάνει ποτέ χρήση της «ισχυρής νομικά» ψήφου και πως στην περίπτωση της παραχώρησης του Ρωμαϊκού Ωδείου Πατρών για τις συναυλίες των επίσης δημοφιλών Χαρούλας Αλεξίου, Θάνου Μικρούτσικου και Μάριου Φραγκούλη, η ζυγαριά έγειρε προς τα «ναι».

Αρνητικές ήταν οι ψήφοι και για την παράσταση «Άνδρες έτοιμοι για όλα» των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα, για το μιούζικαλ Fame, την παιδική παράσταση «Μάικ ο Φασολάκης» της Μαρί Κυριακού και την παράσταση «Τα Βαφτίσια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top