Πλούσιο το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2013

Αναλυτικά οι συναυλίες και οι θεατρικές παραστάσεις Ιουνίου-Σεπτεμβρίου

​Ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο Γιώργος Κιμούλης, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, η Ελένη Βιτάλη, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου και ο Τζίμης Πανούσης είναι μερικές μόνο από τις σημαντικές προσωπ��κότητες της μουσικής και της θεατρικής σκηνής που θα πρωταγωνιστήσουν αυτό το καλοκαίρι στο Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου.

To πρόγραμμα του Φεστιβάλ, που ξεκινά τον Ιούνιο με εκδηλώσεις του Δήμου Αμαρουσίου, φιλοξενεί επίσης: Το έργο της Νανάς Νικολάου «Ο Ορέστης και ο Σκύλος του» σε σκηνοθεσία Πελαγίας Αγγελίδου με τους Ορέστη Τρίκα & Πέτρο Μπουσουλόπουλο και την παράσταση «Τα παιδιά θα 'ρθούνε στις 8» σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρήγα με πρωταγωνιστές τον ίδιο και τη Βασιλική Ανδρίτσου.

Τον Ιούλιο, μεταξύ άλλων, πρόκειται να εμφανιστούν η Ελευθερία Αρβανιτάκη, ο Παύλος Παυλίδης, οι Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Δημήτρης Σταρόβας και Μπάμπης Στόκας, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, ο Αλκίνοος Ιωαννίδ��ς, η Ελένη Βιτάλη, ενώ στο θεατρικό πρόγραμμα θα παρουσιαστούν οι παραστάσεις «Ο Μάικ ο φασολάκης» σε σκηνοθεσία Θέμιδας Μαρσέλλου, με τους Αργύρη Αγγέλου & Βανέσα Αδαμοπούλου, «Ο Επιθεωρητής» του Νικολάϊ Γκόγκολ, σε σκηνοθεσία Σπύρου Ευαγγελάτου με τους Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη & Γιώργο Αρμένη, και «Ο Αίσωπος κάτι έχει να σας πει» σε σκηνοθεσία Κάρμεν Ρουγγέρη από την ομάδα Κιβωτός.

Τον Σεπτέμβριο θα παρουσιαστούν οι θεατρικές παραστάσεις «Άντρες έτοιμοι για όλα» σε σκηνοθεσία Μιχάλη Ρέππα – Θανάση Παπαθανασίου με τους Κώστα Κόκλα, Κώστα Ευριπιώτη, Γιάννη Τσιμιτσέλη & Τόνυ Δημητρίου, η «Μήδεια» του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία Σπύρου Ευαγγελάτου με τους Γιώργο Κιμούλη, Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, Τάσο ��ούσια, Μάνο Βακούση, οι «Βάκχες» του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λιγνάδη με τον Σάκη Ρουβά, ο «Πλούτος» του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία Διονύση Σαββόπουλου, με τον ίδιο και τους Μάκη Παπαδημητρίου, Νίκο Κουρή, Χρήστο Λούλη, Αμαλία Μουτούση, ο «Τρελλαντώνης» της Πηνελόπης Δέλτα σε σκηνοθεσία Σοφίας Σπυράτου, με τους Γιώργο Νούση & Κατερίνα Γερονικολού και ο «Αγαμέμνων» σε σκηνοθεσία Νικαίτης Κοντούρη με τους Καρυοφυλλιά Καραμπέτη & Μηνά Χατζησάββα.

Στο μουσικό πρόγραμμα του Σεπτεμβρίου θα συμμετάσχουν οι Πάνος Μουζουράκης, Κωστής Μαραβέγιας, Τζίμης Πανούσης, Γιάννης Αγγελάκας, Μάριος Φραγκούλης κ.ά. ενώ το φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί με ένα party συγκροτημάτων και events στις 29 Σεπτεμβρίου.

Το star.gr εξασφάλισε για σας διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία της Ελευθερίας Αρβανιτάκη, την 1η Ιουλίου, στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αμαρουσίου 2013. Πατήστε εδώ!

MAROUSI FEST THEATER MIN.jpg

Προπώληση εισιτηρίων θεατρικών παραστάσεων:
Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (Σταθμός ΗΣΑΠ) Μαρούσι
Προπώληση εισιτηρίων συναυλιών:
Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (Σταθμός ΗΣΑΠ) Μαρούσι
Mall
Βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου
Μέσω internet από www.viva.gr
Τηλέφωνο 11876

Πρόγραμμα Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2013

ΙΟΥΝΙΟΣ
27 – «Ο Ορέστης και ο σκύλος» - Θεατρική παράσταση, Θίασος ΄81
28 – «Τα παιδιά θα ’ρθούνε στις 8» - Θεατρική παράσταση Αλέξανδρος Ρήγας

ΙΟΥΛΙΟΣ
1 – Ε. Αρβανιτάκη - Συναυλία
3 – Π. Παυλίδης - Συναυλία
8 – Λ. Μαχαιρίτσας, Μ. Στόκας, Δ. Σταρόβας – Συναυλία
14 – «Μάικ ο Φασολάκης» - Θεατρική παράσταση με τον Α. Αγγέλου
15 – Α. Ιωαννίδης - Συναυλία
22 – «Ο Επιθεωρητής» - Θεατρική παράσταση με τους Κ . Μαρκουλάκη, Γ. Αρμένη, Α. Μουτούση. Σκηνοθεσία Σ. Ευαγγελάτος
24 – Ε. Βιτάλη - Συναυλία
28 – «Ο Αίσωπος έχει κάτι να σας πει…» - Θεατρική παράσταση. Σκηνοθεσία Κ. Ρουγγέρ��
29 – Θ. Παπακωνσταντίνου – Συναυλία

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
1 – «Μήδεια» - Θεατρική παράσταση με τον Γ. Κιμούλη, Ο. Παπασπηλιόπουλο, Τ. Νούσιας Σκηνοθεσία Σ. Ευαγγελάτος
3 – «Βάκχες» - Θεατρική παράσταση με το Σ. Ρουβά. Σκηνοθεσία Δ. Λιγνάδης
4 – Γ. Αγγελάκας - Συναυλία
7 – «Πλούτος» του Αριστοφάνη - Θεατρική παράσταση με τους Δ. Σαββόπουλο, Χ. Λούλη, Α. Μουτούση, Ν. Κουρή, Μ. Παπαδημητρίου. Σκηνοθεσία Δ. Σαββόπουλος
9 - Τζίμης Πανούσης - Συναυλία
10 – «Ελένη» - Θεατρική παράσταση με τους Π. Ζούνη, Α. Καφετζόπουλο. Σκηνοθεσία Β. Νικολαίδης
11 – Κ. Μαραβέγιας – Συναυλία
12 - «Άντρες έτοιμοι για όλα» - Θεατρική παράσταση με τους Κ. Κόκλα, Γ. Τσιμιτσέλης Ε. Μουμούρη, Κ. Ευριπιώτη, Τ. Δημητρίου
13 – «Τρελαντώνης» - Θεατρική παράσταση σε σκηνοθεσία Σ. Σπυράτου
16 – Μ. Φραγκούλης - Συναυλία
19 – «Αγαμέμνονας» - Θεατρική παράσταση με την Κ. Καραμπέτη σε σκηνοθεσία Ν. Κοντούρη
21 – Π. Μουζουράκης - Συναυλία
29 – Party – end of summer – Συναυλίες
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top