Η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στο σπίτι του Μάνου Χατζηδάκι!

Έβαλε ειδοποιητήριο στο οίκημα της Ξάνθης που θα γίνει μουσείο!

​Μια ακατανόητη κίνηση εκ μέρους της ΔΕΗ συνέβη στην περιοχή της Ξάνθης, η οποία θυροκόλλησε ειδοποιητήριο για διακοπή ρεύματος την Παρασκευή που μας πέρασε , στο σπίτι του Μάνου Χατζηδάκι!

Το σπίτι αυτό δεν κατοικείται και είναι γνωστό πως τον τελευταίο καιρό πραγματοποιούνται εργασίες για τη λειτουργία του ως μουσείου!

xatzidakis613s_506109887.jpg
Η διακοπή ρεύματος λόγω εργασιών αφορούσε επτά συνολικά οδούς της Ξάνθης, μεταξύ των οποίων και η Βενιζέλου, επί της οποίας βρίσκεται το σπίτι του αείμνηστου μουσικοσυνθέτη, όπως αναγράφεται στο σχετικό ειδοποιητήριο.

000f2e0022121w1f2ew.jpg
Αντίστοιχα ειδοποιητήρια αναρτήθηκαν σε όλα τα σπίτια και τις επιχειρήσεις που βρίσκονται επί των οδών Ανθυπασπιστού Μιλτιάδη, Στογιαννίδου, Κονίτσης, ΙΧ Μεραρχίας, Αγίου Βλασίου και Αγίου Αθανασίου, ώστε να ενημερωθούν οι κάτοικοι της περιοχής για τη διακοπή του ρεύματος που ξεκίνησε χθες από τις 7.30 το πρωί μέχρι και τις 10.30 το βράδυ της ίδιας μέρας.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει αντιδράσεις και σχόλια στην τοπική κοινωνία, από τη ΔΕΗ σπεύδουν να διευκρινίσουν ότι η κίνηση αυτή έγινε από κεκτημένη ταχύτητα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top