Στίβεν Σπίλμπεργκ: Γαλλική αποθέωση για τον Βασιλιά των Καννών!

Καρδιοχτυπούσε η Τοτού, όταν τον προλόγιζε!

Στίβεν Σπίλμπεργκ: Γαλλική αποθέωση για τον Βασιλιά των Καννών!

​Μπορεί ο καιρός να ήταν χάλια στην πρεμιέρα του Κινηματογραφικού Φεστιβάλ των Καννών αλλά το βρεγμένο κόκκινο χαλί δεν έχασε τίποτα από την «αίγλη» του έξω από το ακριβοθώρητο Παλέ. Ειδικά μέσα, στην αίθουσα ο Στίβεν Σπίλμπεργκ, πρόεδρος της φετινής κριτικής επιτροπής γνώρισε την αποθέωση με «γαλλικό αέρα»!

Ο Αμερικανός σκηνοθέτης, εντυπωσιασμένος και ο ίδιος από την υποδοχή, είπε στα γαλλικά «Mon dieu!» (δηλαδή, «Θεέ μου»), όταν ενθουσιασμένοι οι επίσημοι καλεσμένοι τον χειροκροτούσαν για ώρα όρθιοι. Λίγο πιο πριν η Οντρέ Τοτού, οικοδέσποινα της τελετής έναρξης, τον προσφώνησε εξηγώντας με καρδιοχτύπι πως ο «Ε.Τ.» ήταν το πρώτο φιλμ που την ταξίδεψε στον έβδομο ουρανό. Την ίδια ώρα τα σάουντρακ των ταινιών του, «Ιντιάνα Τζόουνς» και «Πορφυρό χρώμα» συνόδευαν μουσικά το υπέροχο κλίμα της αίθουσας.

Ο Σπίλμπεργκ έχει βρεθεί στο φεστιβάλ ξανά μόνο δύο φορές, με τις ταινίες «E.Τ. Ο εξωγήινος» και «Το εξπρές του Σούγκαρλαντ», εκτός διαγωνιστικού προγράμματος.

Ακολούθησε η σειρά του Λεονάρντο ντι Κάπριο, ο οποίος κήρυξε και την έναρξη του 66ου Φεστιβάλ των Καννών, και η πρεμιέρα με τον τρισδιάστατο «Υπέροχο Γκάτσμπι» του Μπαζ Λούρμαν.

Την έναρξη του τμήματος «Ένα κάποιο βλέμμα» είχε η Σοφία Κόπολα με τη νέα της ταινία «The bling ring», το σενάριό της οποίας βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα, αν και η 42χρονη κόρη του Φράνσις Φορντ Κόπολα ασχολείται πάλι με την κακή πλευρά του Χόλιγουντ και το θέμα της ενηλικίωσης (όπως είχε κάνει τρία χρόνια πριν στο «Somewhere»).

Οι Ορλάντο Μπλουμ, Πάρις Χίλτον, Μέγκαν Φοξ και Λίντσεϊ Λόχαν, είναι μια παρέα εφήβων που εντόπιζαν από το Ίντερνετ και ορμούσαν αδειάζοντας τα σπίτια διασήμων του Λος Άντζελες, από τον Οκτώβριο του 2008 έως τον Αύγουστο του 2009. Στη διάρκεια περίπου ενός χρόνου συγκέντρωσαν κοντά στα 3 εκατομμύρια δολάρια, μέχρι που μια κάμερα κατέγραψε τα πρόσωπά τους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top