22 Δεκεμβρίου: Χριστουγεννιάτικη συναυλία από τον Ορφέα Τρίπολης

Υποδέχονται τα Χριστούγεννα με την καθιερωμένη μουσική γιορτή

22 Δεκεμβρίου: Χριστουγεννιάτικη συναυλία από τον Ορφέα Τρίπολης

​Με μια χριστουγεννιάτικη συναυλία θα υποδεχτούν τα Χριστούγεννα στην Τρίπολη, το ερχόμενο Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 19:00.

Η χορωδία "Ορφέας Τρίπολης" θα παρουσιάσει ένα εορταστικό, παραδοσιακό πρόγραμμα, στο Αποστ��λοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με τη μικτή χορωδία του «Ορφέα» η οποία θα παρουσιάσει το έργο «Στο Χριστό στο κάστρο» που έγραψε ο Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης και μελοποίησε ο μεγάλος συνθέτης, αρχιμουσικός και πιανίστας Νίκος Αστρινίδης (1921 – 2010) σε λιμπρέτο του Νίκου Γρηγοριάδη. Το έργο ετοίμασε για τη μικτή χορωδία η μαέστρος κα. Χριστίνα Αθανασοπούλου. Στο πιάνο θα συνοδεύσει ο καθηγητής μουσικής κ Γεώργιος Μιχαλόπουλος. Στη συνέχεια ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Θεόκλητος Ντούλιας θα μας μιλήσει για το μήνυμα της γέννησης του Θεανθρώπου.
Το εορταστικό πρόγραμμα θα κλείσει η παιδική χορωδία η οποία θα αποδώσει κάλαντα και ύμνους Χριστουγέννων, παραδοσιακά τραγούδια και γιορτινές μελωδίες των ημερών. Την παιδική χορωδία θα διευθύνει η μουσικός κα. Πόπη Ηλιάκη που προέρχεται από την παιδική και νεανική χορωδία του «Ορφέα».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top