Αναβολές παραστάσεων στη Λυρική Σκηνή - Απειλούν με επεισόδια οι τεχνικοί

Δεν πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα του Μαγικού Αυλού

Αναβολές παραστάσεων στη Λυρική Σκηνή - Απειλούν με επεισόδια οι τεχνικοί
​Μέσα στην περίοδο των εορτών, η Εθνική Λυρική Σκηνή αναβάλλει μια σειρά παραστάσεων προς αποφυγήν επεισοδίων, καθώς τεχνικοί και υπάλληλοι αντιδρούν στην ένταξη τους στο ενιαίο μισθολόγιο.
Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο αναβλήθηκαν οι παραστάσεις του Καρυοθραύστη και της Κοκκινοσκουφίτσας, ενώ δεν πραγματοποιήθηκε ούτε η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του «Μαγικού Αυλού», που ήταν προγραμματισμένη στις 14 Δεκεμβρίου. Παράλληλα, στον αέρα είναι η πρεμιέρα του «Σικελικού Εσπερινού», προγραμματισμένη για τον Ιανουάριο.
Το ΔΣ πρότεινε να πραγματοποιηθούν οι παραστάσεις χωρίς ειδικούς φωτισμούς και σκηνικά, παρά μόνο με τα φώτα της πλατείας, αλλά οι τεχνικοί απείλησαν με επεισόδια σε μια τέτοια περίπτωση.
Ένα βράδυ πριν την επίσημη πρεμιέρα του Μαγικού Αυλού, οι τεχνικοί έκαναν κατάληψη στη σκηνή του Ολύμπια και δεν επέτρεψαν στους καλλιτέχνες να κάνουν τη γενική πρόβα.
Εξελίξεις αναμένονται πλέον από την Τετάρτη οπότε θα συνεδριάσει η ΠΟΘΑ, προκειμένου να διεξαχθούν ομαλά οι προγραμματισμένες παραστάσεις και στις τρεις κρατικές σκηνές της χώρας.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top