Χριστουγεννιάτικος «Μαγικός Αυλός» στην Εθνική Λυρική Σκηνή

Μόνο για 8 παραστάσεις!

Χριστουγεννιάτικος «Μαγικός Αυλός» στην Εθνική Λυρική Σκηνή

​Ο «Μαγικός Αυλός» του Μότσαρτ, μία από τις δημοφιλέστερες όπερες του ρεπερτορίου, επιστρέφει στη σκηνή της Λυρικής (θέατρο «Ολύμπια») μόνο για οκτώ παραστάσεις!

Συγκεκριμένα στις 14,15,16,19,20 Δεκεμβρίουκαι 3,4,5 Ιανουαρίου θα μπορείτε να απολάυσετε την όπερα υπό τη μουσική διεύθυνση των Ηλία Βουδούρη και Μίλτου Λογιάδη, ενώ την σκηνοθεσία υπογράφει ο Γάλλος Αρνό Μπερνάρ.
Ο «Μαγικός Αυλός» είναι η τελευταία από τις 17 όπερες που έγραψε ο Μότσαρτ. Μάλιστα, λίγο πριν από τον πρόωρο θάνατό του, πρόλαβε να διευθύνει την πρεμιέρα στη Βιέννη στις 30 Σεπτεμβρίου 1791. Το έργο αφενός προσφέρει χαρά στα παιδιά αφού αποτελεί ένα γοητευτικό παραμύθι, αφετέρου δίνει την ευκαιρία στους μεγάλους να παρακολουθήσουν ένα συμβολικό κείμενο με προεκτάσεις.
Σε πολλά λυρικά θέατρα ανά τον κόσμο ανεβάζουν τον Μαγικό Αυλό την περίοδο των Χριστουγέννων, λόγω της ευφρόσυνης μουσικής του Μότσαρτ σε συνδυασμό με τις βασικές ιδέες και τα ηθικά διδάγματα του ποιητικού κειμένου.
Τα σκηνικά και τα κοστούμια είναι του Μπρούνο Σβενγκλ και οι φωτισμοί του Νίκου Εργαζάκη. Πρωταγωνιστούν οι Δημήτρης Καβράκος, Αντώνης Κορωναίος, Βασιλική Καραγιάννη, Μαρία Μητσοπούλου, Χάρης Ανδριανός, Ελπινίκη Ζερβού και άλλοι.
Πληροφορίες
ΘΕΑΤΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑ Ακαδημίας 59-61
Ταμεία Δευ. έως Κυρ. 9πμ-9μμ,
Τηλ 210 3662100
Τιμές εισιτηρίων €20, €30, €40, €50, €60, €80

Παιδικό, φοιτητικό €15

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top