Μαχαιρίτσας: «Mόνο Παντελίδη και πουλάκι "τσίου" ακούω τους τελεταίους 2 μήνες!»

«Τον άφησε η γκόμενα κι έγραψε τραγούδι.E τι να κάνουμε ρε φίλε;»

Μαχαιρίτσας: «Mόνο Παντελίδη και πουλάκι "τσίου" ακούω τους τελεταίους 2 μήνες!»

​Για το νέο σχήμα στο Ζυγό, στο οποίο συμμετέχει με τους Μίλτο Πασχαλίδη, Δήμητρα Παπίου και Δημήτρη Σταρόβα μίλησε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας. Σχήμα που βασίζεται πολύ στον αυτοσχεδιασμό, όπως δήλωσε ο ίδιος.

Από την άλλη, αυθεντικός όπως ξέρουμε πως είναι ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στις δηλώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς, οι οποίες διαστρεβλώνονται από τα μέσα. «Άμα με ρωτήσουν, τους πιτσιρικάδες πως τους βλέπεις και πω εγώ πως όλοι προσπαθούν να μοιάσουν στο Χατζηγιάννη, εννοώ πως ο Χατζηγιάννης είναι ένας και μοναδικός. Αν βγει ένα «και» από την πρόταση, αλλάζει όλο το νόημα» είπε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας.

Ακόμη αποκάλυψε πως όταν έκανε την επανάσταση του στα νιάτα του και πήγε να ζήσει μόνος του, είχε νοικιάσει ένα σπίτι- «περιστερώνα» στην Πλάκα.

Καυστικός ήταν σχετικά με τα τραγούδια που βγαίνουν τώρα στη μόδα, λέγοντας: «Τους τελευταίους μήνες, ξέρεις τι έχει φτάσει στ’αυτιά μου; Το “τσίου τσίου” και το φαινόμενο.. ο Παντελίδης» είπε ο καλλιτέχνης και πρόσθεσε: «όταν φτάνουν αυτά στο αυτί σου μόνο, πώς να ξέρω εγώ τι άλλα τραγούδια έχουν κυκλοφορήσει; Ακούω τώρα εγώ που τον άλλο τον άφησε η γκόμενα του κι επε��δή τον άφησε η γκόμενα, έγραψε ένα τραγούδι… εε και τι να κάνουμε τώρα ρε φίλε;» είπε ο καλλιτέχνης.

Τέλος, δήλωσε πως σιγά- σιγά τείνει να εγκαταλείπει τις μουσικές σκηνές και το τραγούδι και να πηγαίνει περισσότερες ώρες για ψάρεμα!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top