«Στις Αγορές του Μάνου Χατζιδάκι» αύριο στο θέατρο Badminton

Συναυλία με τους Περίδη, Θηβαίο, Βέττα, Μπάμπαλη,Λιούγκο

«Στις Αγορές του Μάνου Χατζιδάκι» αύριο στο θέατρο Badminton

«Στις Αγορές του Μάνου Χατζιδάκι» είναι ο τίτλος της αυριανής συναυλίας που θα κάνει την έναρξη στο θέατρο Badminton, στο πλαίσιο του κύκλου συναυλιών «Τα Θέματα της Ελληνικής Μουσικής και του Ελληνικού Τραγουδιού».

Η αυριανή συναυλία είναι αφιερωμένη στο έργο του μεγάλου συνθέτη, ενώ την επιμέλεια της έχει αναλάβει ο Μιχάλης Κουμπιός.

Το πρόγραμμα θα επικεντρωθεί στα δισκογραφικά έργα «Λαϊκή Αγορά» και «Ρωμαϊκή Αγορά», όπως Μανούλα μου, Το Κυπαρισσάκι, Στο Λαύριο γίνεται χορός, Ξημερώνει, (Πάει) Έφυγε το τρένο, Μια πόλη μαγική, Ήρθε βοριάς, ήρθε νοτιάς, Χάρτινο το φεγγαράκι, Αγάπη που ’γινες δίκοπο μαχαίρι, Θάλασσα πλατιά, Το μαντολίνο, Το πέλαγο είναι βαθύ…κ.ά.

Τα πιο αγαπημένα τραγούδια της δισκογραφίας του, όπως τα «Αγάπη που 'γινες δίκοπο μαχαίρι», «Θάλασσα πλατιά», «Χάρτινο το φεγγαράκι», «Το πέλαγο είναι βαθύ» κ.ά. θα ερμηνεύσουν οι καλλιτέχνες: Ορφέας Περίδης, ο Χρήστος Θηβαίος, η Καλλιόπη Βέττα, η Ανδριάννα Μπάμπαλη αλλά και ο Ηλίας Λιούγκος, που είχε εργαστεί στο πλευρό του Μάνου Χατζιδάκι.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top