Μια… άλλη Μάρω Κοντού στην «Ελισάβετ» !

Σε σκηνοθεσία του Γιώργου Καραμίχου

Μια… άλλη Μάρω Κοντού στην «Ελισάβετ» !

​Τ��ς Κατερίνας Γεωργίου

Μια διαφορετική, νέα Ελισάβετ θα δούμε από το Σάββατο 6 Οκτωβρίου από την Μάρω Κοντού και μάλιστα με ανατρεπτική εμφάνιση. Κάτω από τη σημαντική σκηνοθετική καθοδήγηση του Γιώργου Καραμίχου, η Μάρω Κοντού μαζί με τον υπόλοιπο θίασο είναι έτοιμοι να παρουσιάσουν μια άλλη βασίλισσα Ελισάβετ που είναι λιγάκι ροκ, ηπερώριμη- παρθένα που φυσικά λαχταρά να την ξαναποθήσει ο άντρας της ζωής της.
Όλα εκεί μας πηγαίνουν πίσω μαγικά, σε ένα Λονδίνο του 17ου αιώνα, στα άδυτα του παλατιού, όπου όλα συμβαίνουν. Το αντικείμενο του πόθου, ο κόμης του Έσσεξ και μια απίθανη τρελομάγισσα, η Μάμα Ζάζα, που επιστρατεύεται για να ξαναδώσει στη βασίλισσα τα χαμένα νιάτα με ανεκδιήγητα γιατροσόφια. Η κενότητα και η ματαιότητα της εξουσίας ξεσκεπάζεται με μια δαντέλα ανατροπών που σαρώνει τα πάντα, ενώ την ίδια στιγμή η βασίλισσα συναντιέται, ίσως για τελευταία φορά, με το πεπρωμένο της και τον ιστορικό της ρόλο.
Παράλληλα η Μάρθα, ο μόνος άνθρωπος που η βασίλισσα υπακούει ��αι φοβάται, κάνει αγώνα για να κρατήσει τα μυαλά της στη θέση τους. Όσο για τον αρχηγό αστυνομία, Έγκερτον, περιφέρεται ασκόπως εν μέσω πανικού και συνωμοσιών και ο νεαρός Τόμας τελικά γίνεται το one-night-stand της βασίλισσας. Και τέλος ένας γκαφατζής παπάς είναι ένας επίδοξος δολοφόνος της. Όλο αυτό το παράδοξο μπουκέτο, μέσα από το φακό της ανελέητης σάτιρας του Ντάριο Φο έρχεται στη σκηνή του Αγγέλων Βήμα κάθε Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα και Τρίτη.
Εκτός από τη Μάρω Κοντού στο ρόλο της Ελισάβετ, θα δούμε τη Μαρία Αντουλινάκη, τον Δημήτρη Λιόλιο, τον Βασίλη Ξενικάκη, τον Γιώργο Παράσχο και τον Δημήτρη Καμπόλη. Τη μετάφραση υπογράφει η Μαργαρίτα Δαλαμάγκα-Καλογήρου, τη σκηνοθεσία ο Γιώργος Καραμίχος, τα σκηνικά η Σπυριδούλα Παπ��γεωργίου, τα κοστούμια ο Θανάσης Γκασιώνης και τους φωτισμούς ο Γιάννης Κατσαρής.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Αγγέλων Βήμα
Σατωβριάνδου 36, Αθήνα (Ομόνοια), +302105242211, http://www.aggelonvima.gr/


Σάββατο και Κυριακή: 20.00
Δευτέρα και Τρίτη: 19.00

Είσοδος 10 - 20 ευρώ


Σάββατο - Κυριακή - Δευτέρα: Κανονικό 20 ευρώ, Φοιτητικό 15 ευρώ
Τρίτη: Γενική Είσοδος 10 ευρώ

Για κρατήσεις θέσεων επικοινωνήστε
στα τηλέφωνα: 210 5242211 & 210 5242213, από 11.30 έως 14.30 και από 18.00 έως 22.00
και στο ταμείο του θεάτρου τις ίδιες ώρες εκτός από Σάββατο πρωί
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top