Γιώργος Λιάγκας: Η ηλικία, οι σπουδές και η δουλειά ως πιανίστας

Το παιδικό όνειρο που δεν πραγματοποίησε ποτέ

Λύγισε ο Γιώργος Λιάγκας μιλώντας για τους γιους του. «Τους έχω μόνο τα Σαββατοκύριακα» είπε ο παρουσιαστής / βίντεο Star

Σαν σήμερα στις 28 Μαίου του 1969 γεννήθηκε ο γνωστός παρουσιαστής και δημοσιογράφος Γιώργος Λιάγκας, με μακρόχρονη εμπειρία και πορεία στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση και κύριο χαρακτηριστικό του το θάρρος της γνώμης του, την οποία και εκφράζει δίχως δισταγμό.

Ο Λιάγκας και το φλερτ στην Κατερίνα Λάσπα: «Μου άρεσες πολύ σαν γυναίκα»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Giorgos Liagas (@gliagas)

 

Πόσα, όμως, γνωρίζουμε πραγματικά για τον Γιώργο Λιάγκα; Ας δουμε κάποια σημεία στο βιογραφικό του, που δεν είναι πολύ γνωστά, παρόλο που ο πετυχημένος δημοσιογράφος μοιράζεται συχνά στα social media στιγμές από την καθημερινότητά του:

  • Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 28 Μαΐου 1969, είναι 54 χρόνων, με καταγωγή από τη Λάρισα.
  • Όνειρό του από πολύ νεαρή ηλικία ήταν να γίνει πιλότος της πολεμικής αεροπορίας και γι' αυτόν τον λόγο περνούσε πολύ χρόνο στο πολεμικό μουσείο. Όμως, εν τέλει, ο γνωστός παρουσιαστής ακολούθησε άλλον τομέα.
  • Έχει πτυχίο μηχανολόγου μηχανικού, με σπουδές στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο.
  • Καθώς σπούδαζε, εργαζόταν σε ένα πιάνο-μπαρ ως πιανίστας. Κάποια στιγμή συνάντησε εκεί τον σκηνοθέτη Κώστα Καραγιάννη, ο οποίος τον κατεύθυνε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία.  
  • Ασχολήθηκε με το πολιτικό και κοινοβουλευτικό ρεπορτάζ, ενώ έχει εργαστεί και ως παρουσιαστής σε δελτία ειδήσεων.

Βούρκωσε ο Λιάγκας για τους γιους του - «Η μοίρα των χωρισμένων γονιών»

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Giorgos Liagas (@gliagas)

  • Στις εθνικές εκλογές του 2007, ήταν υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στον Νομό Λάρισας, αλλά για λίγες ψήφους δεν κατάφερε να εκλεγεί. 
  • Από το 2007 έως και σήμερα δουλεύει και ως ραδιοφωνικός παραγωγός, αρχικά στον Real FM 97.8 και μετέπειτα στα Παραπολιτικά FM 90.1
  • Τον Ιούνιο του 2021 έγινε αντιπρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας της Αθλητικής Ένωσης Λάρισας.
  • Ο γνωστός παρουσιαστής δεν έχει κρύψει τη μάχη που δίνει εδώ και χρόνια με τα κιλά του, δοκιμάζοντας συνεχώς νέες δίαιτες, με σκοπό να χάσει βάρος. Μάλιστα σε μία παλαιότερη συνέντευξή του είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: Σε συνέντευξή του είχε αναφέρει για τα κιλά του: «Μην πάθετε σοκ. Απομακρύνεται τα παιδιά από τους δέκτες, ακολουθεί ακατάλληλο τηλεοπτικό μήνυμα. Ήμουν 112 κιλά. 1,89 ύψος. Πήγα 107 και τώρα έχω τρεις-τέσσερις μέρες που πήρα ένα κιλάκι και πήγα 108». 

Έναρξη με Vernicos το «Πρωινό» - «Βάλτε κάτι επιτυχημένο», είπε ο Λιάγκας

Ο γάμος, τα παιδιά και το διαζύγιο

Ο Γιώργος Λιάγκας τον Ιούνιο του 2010 παντρεύτηκε την παρουσιάστρια και θεατρολόγο Φαίη Σκορδά, και απέκτησαν δύο γιους, τον Δημήτρη και τον Γιάννη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Giorgos Liagas (@gliagas)

 

Ο γνωστός παρουσιαστής έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα δυο του παιδιά, ενώ μοιράζεται ποιοτικό χρόνο μαζί τους με κάθε ευκαιρία. Το ζευγάρι χώρισε το 2016, έπειτα από 6 χρόνια έγγαμου βίου και 9 χρόνια σχέσης. 

Σε παλαιότερη συνέντευξή του στο περιοδικό People, ο Γιώργος Λιάγκας, μίλησε για την προσωπική του ζωή:

Τους τελευταίους δεκαέξι μήνες είχες χρόνο για τα παιδιά σου, αλλά και για τη ζωή σου γενικότερα. Πέρα από έναν παράφορο έρωτα, το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου και απόκτησης παιδιών υπάρχει στο μυαλό σου;

«Είμαι τόσο συναισθηματικά πλήρης με τα παιδιά μου, που δεν νομίζω να θελήσω κάτι άλλο. Το σενάριο για δεύτερο γάμο φαντάζει απίθανο, τουλάχιστον ως σχεδιασμός. Τα χρόνια που μεσολάβησαν από τον χωρισμό μου με τη Φαίη δεν είχα κάτι σημαντικό στη ζωή μου, μια σοβαρή σχέση δηλαδή που θα ήταν ανακοινώσιμη, είτε προς τα παιδιά μου είτε δημόσια. Από τον χωρισμό μου και μετά σαφώς έχω φλερτάρει και με έχουν φλερτάρει. Κάτι σοβαρό όμως, όχι, δεν υπήρξε».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top